Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Clinique Pep-Start Eye Cream


Vandaag presenteer ik jullie een gloednieuw Clinique-product, dat vanaf vandaag in de winkels ligt, namelijk de Pep-Start Eye Cream. Het is een oogcrème die binnen de drie seconden zorgt voor een wakkere, frisse blik. Hij gaat de huid onder de ogen gaan verhelderen, hydrateren, maar ook gaan ontzwellen. Ik probeerde hem al even uit:

Het is niet altijd makkelijk om een oogcrème uit te kiezen, er is zoveel om uit te kiezen, en ik gebruik ook wel meerdere producten per dag ('s avonds ga ik voor een iets meer voedende oogcrème, terwijl het 's morgens echt ook wallen mag gaan aanpakken). Wat maakt deze Pep-Start Eye Cream nu anders/beter dan zijn voorgangers?

- Het is een heel licht product, trekt heel snel in en voelt heel aangenaam en zacht op de huid. Hij verheldert direct dankzij het melasse-extract, creëert een wakkere blik en verfrist vermoeide ogen dankzij cafeïne.
- Hij biedt een verfrissende vochtboost met karitéboter en een mix van natuurlijke vochtbinders die het vocht in de huid vasthouden.
- Hij bestrijdt de effecten van stress, vermoeidheid en slaaptekort met een mix van 7 peptides die het collageen op peil houden en de huid verstevigen.
- Kan onder of over de make-up gedragen worden, werkt ook als een primer want hij zorgt ervoor dat het effect van een concealer beter uitkomt.
- Hij verheldert donkere kringen en vermindert zwellingen met de massage-applicator.
- Hij maakt de oogomtrek gezonder, gladder en helderder dankzij weiproteïne en sojabonenproteïnen.

Ik ben altijd heel tevreden met de producten van Clinique, en bij het eerste gebruik van deze oogcrème voelde ik al direct een verschil. Het effect was niet na drie seconden zichtbaar, maar ik merkte toch al sneller dan normaal dat mijn ogen er minder puffy uitzagen. Donkere kringen worden een beetje weggewerkt doordat het product een verheldert effect heeft, dankzij lichtreflecterende deeltjes, waardoor de ogen er toch frisser uitzien.

De verpakking ziet er ook heel vrolijk en kleurrijk uit, die oranje kleur werkt echt wel opwekkend 's morgens. De applicator bestaat uit een balletje, je trekt het omhoog en duwt een beetje op de tube om het product eruit te krijgen. Je brengt het product dan aan met het bolletje, zorgt ervoor dat de huid een soort van massage krijgt, wat helpt voor de bloedcirculatie maar ook om vocht beter af te voeren. Je kan het nadien nog altijd met de vingertoppen wat uitwerken, maar dat is niet echt nodig want het product voelt heel licht aan en trekt snel in, terwijl mijn huid toch gehydrateerd aanvoelt. Je kan het aanbrengen onder de ogen, maar ook over de oogleden.

Ik vind het alvast een fijn product, maakt mijn soms korte nachten toch nog iets aangenamer en geeft me het gevoel dat ik er toch net iets wakkerder uitzie.
Wat denken jullie van deze nieuwe oogcrème?

Clinique Pep-Start Eye Cream
15ml - €22.25
Verkrijgbaar in de parfumerie of op clinique.be