Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: breakfast, cupcakes & Gwen Stefani!Tijd voor alweer de leukste random pics op een rijtje te zetten vandaag. Heel wat eten, met lekkere en gezonde ontbijtjes, maar ook cupcakes (al moet ik zeggen dat het lang geleden was dat ik er gegeten heb, en ik moet toch nog een beetje de blognaam hoog houden ;)). Verder nog mooie landschappen, nieuwe make-upjes en een sneak peek van een leuk event dat er zit aan te komen. Oh ja, en hierboven kan je de leuke tekening zien van mijn gezinnetje , die ik laten maken heb door Tineke, check zeker eens haar website!

Ik kreeg enkele mysterieuze kaartje binnen in de weken voor Valentijn. Mijn vriend was blij dat het uiteindelijk geen secret admirer was ;) maar ze kwamen van de lieve mensen van Danone die ons voor Valentijn een ontbijtje wouden schenken via breakfastclub!

Dit zat uiteindelijk in de verpakking, heel wat lekker en ook heel wat van mijn favorieten!

Voor mijn nieuwe job zit in nu echt in centrum Gent! Langs mijn raam kijk ik uit op het Gravensteen! Op de hoogste verdieping aan de andere kant van het gebouwtje, heb je dit zicht (beetje donker omdat de zon tegenlicht gaf), geweldig toch!

Aan het Gravensteen, dat wil dus ook zeggen dichtbij Julie's House, yep the place to be in Gent voor heerlijke cupcakes. Na meer dan twee werkweken heb ik er toch eindelijk aan toegegeven en zorgde ik vrijdagavond voor dessert thuis ;)

Prachtige nieuwe make-upjes van Urban Decay X Gwen Stefani, what's not to love! Hier al een kleine sneak peek, maar ik heb al foto's gemaakt en die komen er snel aan, stay tuned!! 

Nog een gezond ontbijtje, met een heleboel nieuwigheden, namelijk de nieuwste smaak van Oasis, perzik en abrikoos, de nieuwe Crunchy Muesli van Delhaize, en de nieuwste Oikos Griekse Yoghurt van Danone, met vanillesmaak, zoooo lekker!

Koud en zonnig, veel beter dan warmer en regen!! Al mag het nu voor mij best wat warmer en zonniger gaan worden!!

Ik kreeg vorige week deze superleuke gepersonaliseerde kapstok thuisgestuurd van SKM. Ze hebben hun winkel vernieuwd en ook een aantal nieuwe, jonge merken aan hun gamma toegevoegd! Morgen ga ik een kijkje nemen, dus hou mijn instagram of facebook zeker in de gaten voor leuke foto's!

Zo dit was het! Nog een dagje werken (voor mij) en het weekend begint! Hopelijk vonden jullie het leuke foto's, en alvast al een fijn weekend ;)