Mogelijk gemaakt door Blogger.

Givenchy Summer '15 - Croisière


We zitten midden in de zomer, ideaal om die zomerse make-upcollectie volop te gaan gebruiken. Vandaag stel ik jullie die van Givenchy voor, Croisière, boordevol producten die je een zomerse look bezorgen. Ik zet enkele producten op een rijtje:

Enkele van deze zomerse producten uit deze collectie zijn perfect voor de mensen die niet echt kunnen genieten van de zon, niet op vakantie gaan of geen tijd hebben om echt in de zon door te brengen. Je kan het altijd een beetje gaan faken, met een bronzer, een transparante gel die zorgt voor een bruine tint, of zelfs een foundation-poederspray.
De poederspray Brume Bonne Mine kan ik jullie niet tonen, maar is nieuw in het zomergamma en zorgt voor een delicate gouden waas, met een stralende look als gevolg.

Ik kan jullie wel meer vertellen over de Mister Radiant Visage (€39.50). Het is een gel met een unieke textuur met gouden en bruine pigmentbolletjes die door open te wrijven met de vingers openbarsten en zo een mooie tint achterlaten op de huid. Het is heel naturel, want past zich aan aan de huid, en zorgt voor een transparante bruine tint, met een mooie zomerse glow.
Ik vind dit een heel fijn product, geeft direct een zomerse tint aan het gezicht. Voor een echte egale huid kan je met deze alleen gaan werken, geen risico zoals met een zelfbruiner, maar ook geen zware make-up zoals bij een foundation. Het voelt heel licht en fris aan door de gel-textuur. Ik ben jammer genoeg niet gezicht met een egale huid, en heb wel wat te camoufleren, maar vind het aangenaam om onder of boven een lichte foundation of enkel concealer aan te brengen, wat ook zorgt voor een zongebruinde teint!
Nog een leuke tip, breng deze gerust ook aan op je benen, ze geven direct een zonnigere look en je wast het nadien gewoon af!

Waar ik ook niet zonder kan, het hele jaar door trouwens, maar zeker in de zomer, is een bronzer. Het  Poudre Bonne Mine (€ 48) zorgt voor een zonnige teint. Het is een talkvrije formule, die de teint gaat egaliseren en een natuurlijk gebruind effect gaat geven. Hij voelt superlicht aan en geeft echt een vakantie-glow aan je huid.
Je brengt deze het beste aan met een kabuki-borstel op de plekken waar de zon je huid eerst raakt, op het gezicht, maar ook de oren, hals en schouders. De verpakking ziet er ook mooi en luxueus uit, wat altijd een pluspunt is. Hij komt in vier verschillende tinten, deze is 3 Ambre Croisière.

Naast een zongebruinde huid, fake of niet, heb je qua make-up vaak niet meer nodig in de zomer. Een leuke mascara en een lipgloss is soms meer dan genoeg. Givenchy heeft zijn Phenomen'eyes Waterproof Mascara uitgebreid met een nieuwe kleur, nl. Croisière Lagon (€32.50), een verfrissend watergroen met handige applicator. Het was de eerste keer dat ik het 'mascara-bolletje' gebruikte, en ik moet zeggen het is best handig. Ik bracht het niet alleen aan, maar bovenop een zwarte kleur, zette ik de topjes wat aan met deze kleur.
Ook een gloss komt altijd mooi uit in de zomer. De Gloss Interdit (€30) krijgt drie nieuwe tinten deze zomer: Secret Nude, Pink Evocation en Fancy Pink. Deze is de Secret Nude, een nude-beige tint met wat roze-koraal in, een hele mooie zomerse tint, heel warm. De applicator is een klein kwastje, niet zo handig om zonder spiegel aan te brengen, maar de formule voelt heel licht en niet plakkerig aan ,tenzij je haar erin terecht komt natuurlijk, al moet ik zeggen met dit weer zit mijn haar gewoon opgestoken.

Naast het gezichtspoeder, is ook de Vernis 27 Croisière Aquatique nagellak (€23.50) één van mijn favorieten uit deze collectie. Een zacht en elegant turquoise die je heerlijk doet wegdromen naar tropische eilanden. Het is echt een supermooie kleur. In de collectie vind je trouwens ook nog de 26 Croisière Sensation, een donkerroze kleur, die er ook prachtig uitziet.
De nagellak heb ik nu vier dagen op mijn nagels, twee laagjes, wat wel nodig was voor een egale dekking, en zonder topcoat (oops, ik vergeet het nogal vaak, sorry Deb als je meeleest), maar dus ik vind vier dagen best geslaagd dan, al is het nu wel bijna tijd om de nagellak eraf te halen want ik heb op alle nagels wel tipwear en hier en daar al iets meer.

Oops, dat was een hele uitleg! Maar hopelijk zien jullie er ook stralend uit tijdens de zomer!
Wat denken jullie van deze collectie?