Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop - Drops of Youth


The Body Shop heeft sinds het voorjaar twee nieuwe producten aan zijn Drops of Youth collectie toegevoegd. Deze bevat speciale producten die de eerste tekenen van veroudering tegengaan, gebaseerd op innovatieve stamceltechnologie, geschikt voor alle huidtypes en er zijn producten beschikbaar voor zowel bij de ochtend- als de avondroutine te gaan gebruiken.
Ik zet vandaag even de twee newbies op een rijtje, namelijk de Wonderblur en het Bouncy Sleeping Mask. Drops of Youth - Wonderblur (30ml - €19)
De Wonderblur gebruik je als laatste stap in je verzorging, voordat je je make-up aanbrengt. Het is dus eigenlijk een soort primer, die zorgt voor een lichte 'blur' die de huidstructuur egaler gaat maken maar ook fijne lijntjes en poriën vervaagt. Daarnaast zorgt hij er ook voor dat je make-up langer op zijn plaats gaan blijven zitten, allemaal pluspunten dus!

Het product is een soort van gel, je hebt er heel weinig van nodig (ongeveer de grote van twee erwtjes voor je hele gezicht), komt heel compact uit de verpakking maar smeert wel heel vlot en zacht open. Het product glijdt over de huid, maar voelt toch niet vettig aan.
Ik merk onmiddellijk een verschil, geen photoshop uit een tube, maar toch een verbetering te zien. Mijn poriën en fijne lijntjes zijn iets minder zichtbaar, en mijn make-up voelt toch voor lange tijd goed aan. Op lange termijn gaat dit product natuurlijk niet gaan werken, het is geen anti-rimpelcrème die echt de rimpeltjes gaat gaan aanpakken, hij gaat deze gewoon gaan vervagen met een gel-laagje, die je er op het einde van de dag ook gewoon weer afhaalt. De Wonderblur heeft ook een frisse aangename geur.

Drops of Youth - Bouncy Sleeping Mask (90ml - €27)
De naam van dit product zegt het helemaal, het is dus een gezichtsmasker die tijdens je slaap je huid veerkrachtiger maakt, en dit dankzij Edelweiss-stamcellen. Je gebruikt het als laatste stap in je avondroutine, het is een masker maar moet niet afgewassen worden, je kan het de hele nacht ophouden. Hij gaat de huid gaan herstellen, het verbetert de vernieuwing van de opperhuid zodat die er gladder uitziet en zachter aanvoelt.

Je brengt deze aan na je andere huidverzorgingsproducten, wat ervoor zorgt dat dit masker deze extra gaat gaan fixeren. Hij komt in een grote glazen pot, inclusief lepeltje, wat het hygiënisch maakt om eruit te halen. Het product zelf voelt heel verfrissend aan op de huid. Het is ietwat plakkerig, maar niet vergeten, je hebt helemaal niet veel nodig.
De volgende ochtend is de crème helemaal ingetrokken, mijn huid voelt gehydrateerd en superzacht, maar voelt ook gezonder aan, brengt mijn huid tot rust en oogt minder vermoeid.

Daarnaast is het best een veelzijdig product, dat voor vele omstandigheden een aanrader is. Het lijkt me ideaal tijdens lange vluchten, om uitdroging van de huid te voorkomen, tijdens zonvakanties om 's nachts de vochtbalans van de huid te herstellen en ook bij koude temperaturen om de natuurlijke hydratatie van de huid in te sluiten en te behouden.

Wat denken jullie van deze producten? Heb je er al ervaring mee, of ben je er benieuwd naar?