Mogelijk gemaakt door Blogger.

Let it glow...


Highlighter is een product dat ik het hele jaar door wel opdoe, maar is in mijn ogen toch ook een echt typerend zomerproduct, een gouden glans op je gezicht die het gezicht echt doet oplichten en zorgt voor een heerlijke summer glow. Ik zet vandaag eens graag mijn favoriete highlighters op een rijtje:

Deze zomer staat de highlighter ook centraal in makeup-trends (strobing), gedaan met het zwaar gaan contouren van je gezicht, alles draait op de perfecte glow op de juiste plaatsen. Vooral bij een zongebruinde huid, komt highlighter echt heel mooi uit. Het is helemaal geen glitter, maar geeft een een mooie glans in het juiste licht of bij het draaien van het gezicht.
Waar ga je highlighter nu juist gaan aanbrengen? Je brengt het aan op de meest uitspringende delen van je gezicht, dus je jukbeenderen, neusbrug, boven je lip in het midden, onder de wenkbrauwen, en eventueel ook in het midden van je voorhoofd, op je kin en onder je jukbeenderen.

Vooral in de zomer kan je best kiezen voor een crème-highlighter, omdat die echt in de huid dringt en zo langer blijft behouden. Ik gebruik ook poeders, ik wissel een beetje af. Je hebt er verschillende tinten, sommige zijn meer gelig of goud, anderen dan weer met een roze tint. Voor een echte zomerse tint, kies ik vooral voor de gouden, dan is de What's Up! van Benefit mijn favoriet

Gaan jullie vaak voor highlighter? En wat zijn jullie favorieten, altijd leuke om nieuwe producten te ontdekken, dus laat het zeker weten!