Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Neuhaus-smurfs, wedding-date & white paint


Het was hier nogal rustig afgelopen dagen, maar ik heb het nogal druk gehad. Mijn eerste weekje verlof zit er al op, wat vliegt de tijd, maar ik heb ondertussen wel al van alles gedaan. We zetten de vakantie in met een trouwfeest vorige week, van vriendin Liesbeth (van Wander&Co), wat heel gezellig was. Verder ben ik volop bezig met onze slaapkamer een beetje te veranderen, alles verven in het wit, nieuwe meubeltjes en heel wat opruimwerk! Naast heel wat klusjes, stond er ook een uitstapje naar Ikea op het programma. En het waren ook Gentse Feesten (nog tot morgen trouwens), waar wij twee keer een bezoekje brachten. Enkele sfeerbeelden van afgelopen week:
Dessert-tijd, en deze is superlekker (ook in Mars-editie trouwens)

Beetje zomer toegevoegd aan de salontafel, samen met waarschijnlijk de laatste pioenrozen

Watermeloen, aardbei en vanille soya-smoothie voor ontbijt, yum!

Jullie waren allemaal dol op mijn Lumière-kandelaar, dus ik nam eens een foto in het donker

Tussendoortjes zijn zoveel lekkerder als ze er leuk uitzien, ik haalde meloen uit met koekjesvormpjes, blauwe bessen en aardbeien erbij en wat chocolade natuurlijk, micado-stokjes, en deze superleuke smurfen-chocolaatjes van Neuhaus (komen in een tof metalen smurfenkoffertje)

Ik wou iets leuk geven als cadeau voor het trouwfeest van Liesbeth, en ging aan de slag met Playmobil-mannetjes :) Wat denken jullie ervan?

Het trouwfeest was echt op een prachtige locatie, Domein 't Meersdael in Moerbeke-Waas. Ik ging voor een bloemetjes-jurk, en krullen in mijn haar!

De blog-vriendinnetjes en de prachtige bruid

Hoe mooi zijn trouwens de bloemen-letters!

De volgende twee dagen was het volop verf-tijd. Twee lagen in de volledige kamer, ik kan je zeggen, ik was blij dat ik gedaan had (gelukkig is het niet al te groot).

Na het schilderen, mocht deze nieuwe luchter alvast opgehangen worden, love it!

Het was ook tijd voor nieuwe meubeltjes, kasten en een bed, dus een bezoekje naar Ikea

Tussendoor nog een bezoekje naar de Gentse Feesten, beetje rock'n roll meepikken

The little guy was vooral fan van deze waterbal

Vandaag ging ik verder met opruimen, de eerste kast zit in elkaar, en er mocht al een beetje gedecoreerd worden, jeeej! Nu het bed nog, en dan moeten we nog een kleerkast gaan halen. 
Misschien doe ik een voor en na van de slaapkamer hier op de blog, indien jullie dat leuk zouden vinden? Let me know...

Zo, hopelijk hadden jullie al een fijne zomervakantie, en wordt het weer toch snel iets beter!