Mogelijk gemaakt door Blogger.

Handige mini-tools voor op vakantie, weekendjes, ...


Iedereen kent het wel, als je op vakantie gaat of een weekendje hebt gepland, neem je altijd veel te veel bagage mee, terwijl je graag ook wat plaats overhoudt in de valies om misschien iets terug mee te brengen van daar. Maar daarnaast wil je er ook op je best uitzien, dus daarom kies je voor een niet al te uitgebreide garderobe, dingen die allemaal een beetje samen passen, handige producten zoals 2-in-1 shampoo/douchegels, samples van je favoriete producten en ook enkele handige mini-tools, zoals een haardroger, stijltang en een compact scheermesje, die ik jullie graag vandaag eens voorstel.

Gillette Venus Snap, with Embrace (14.95)
Als vrouw kan een scheermesje niet ontbreken in je bagage. Gillette bracht speciaal deze Venus Snap op de markt, een handig compact scheermesje, dat perfect in je hand past, inclusief opbergdoosje. Je hoeft ook helemaal geen scheergel gebruiken, de strips naast de mesjes zorgen voor een gladde scheerbeurt wanneer ze natgemaakt worden.
Het is compact en licht, zorgt voor een zachte, gladde huid zonder wondjes, en is ook herbruikbaar, alle Venus-mesjes passen er trouwens op.

Braun Satin Hair 3 Style & Go Dryer (€25.95)
Een haardroger vind je tegenwoordig wel in de meeste hotels, maar soms niet altijd van zo een goede kwaliteit, dus een compacte mini-haardroger komt wel altijd van pas. Deze Braun Style & Go haardroger is dan ook een perfect en handig model, klein en ook inklapbaar, maar daarnaast is het ook gewoon een goed toestel dat zorg draagt voor je haar.
1600 Watt, Infrarood verwarmingssysteem voor efficiënt en snel drogen, Multi-Voltage voor veilig gebruik overal ter wereld, twee temperatuurstanden en Ionic voor stralend haar dat niet pluist!

Braun Satin Hair 1 Style & Go Mini-Styler (€25)
Een stijltang gebruik ik nu zelden, maar wanneer je dat vaak gebruikt, is het altijd handig om ook op reis mee te nemen. Braun zorgt ook hier voor een compact en licht mini-model met de Style & Go mini styler. 
Bevat unieke zwevende platen die zich aanpassen aan elke haarpluk voor een snelle en gelijkwaardige styling, glijdt soepel door keramisch geïmpregneerde platen, Multi-Voltage voor veilig gebruik overal ter wereld, en komt met een travel cap om de platen mooi bij elkaar te houden.

Hebben jullie nog zo'n handige travel-items?