Mogelijk gemaakt door Blogger.

Summer hands: Red, gold & Metallic Tattoos


Een trend dat dit jaar toch opgekomen is, zijn de metallic tattoos. Vooral tijdens de zomer vallen ze echt op, want ze laten de huid er echt zonniger en bruiner uitzien.
Ik probeerde eerder al een kleintje op mijn vinger, maar nu koos ik toch voor een iets opvallender exemplaar, op mijn volledige hand, samen met felrode nagels en enkele gouden juwelen.

Ik koos voor twee metallic tattoos in een goudkleur, twee driehoeken boven elkaar, en daarbij een lange band tot aan de middelvinger.
De tattoos zijn tegenwoordig al meer en meer te vinden, deze komen van Veritas, komt in een velletjes waar er meerdere tattoos samenstaan. Je hebt een klein velletje, kost €5.95, met ongeveer 13 stuks, en een groter exemplaar, kost €8.95, voor ongeveer 20 stuks.

De tattoos zijn makkelijk aan te brengen, net zoals kinder-tattoos. Je kiest diegene je graag wilt, knip hem uit en dan haal je de beschermfolie eraf en ligt het op de juiste plaats op je huid. Daarna even onder de kraan houden en aandrukken, en klaar is kees. Ze zijn niet zo heel lang houdbaar, maar wel heel leuk!

Ik combineerde ze met een felrode nagellak, ik koos voor Happy van Clinique, en daarbij enkele gouden juwelen. De armband is van Forever21, de hartjes-ring is er nog eentje van mijn mama en is zeker 35 jaar oud. De andere ring met het veertje ben ik jammer genoeg vergeten waar ik die kocht, maar past er prima bij vind ik!

Wat denken jullie van deze combinatie? En van metallic tattoos, zou je er zelf voor kiezen, of heb je dat al gedaan?