Mogelijk gemaakt door Blogger.

Monday-morning...


Oef, de maandag zit er alweer bijna op. Sommigen van jullie zijn misschien al in hun zomervakantie of misschien wel op reis, anderen moeten dan misschien nog werken deze week, of de komende weken... Ik werk nog een weekje, en ik moest deze morgen jammer genoeg om zeven uur op het werk zijn! De wekker stond om half zes (tegen tien voor zes sprong ik uiteindelijk uit mijn bed), hoewel ik me op dat uur liever nog eens om zou draaien. Ik ben helemaal geen ochtendmens, alhoewel ik niet slecht gezind ben ofzo, maar het opstaan zelf verloopt niet altijd zo vlot.

Ik ga dan ook altijd 's avonds onder de douche, meer tijd gespaard 's morgens, en ik heb best een snelle ochtendroutine. Ik probeer ook 's avonds zoveel mogelijk klaar te leggen, kleren, koekjes, ...
Meestal heb ik ongeveer een twintig- à dertigtal minuutjes nodig om mij te verfrissen, in mijn kleren te springen, mijn skincare-producten op te smeren en mijn make-up en haar te doen. Mijn haar beperk ik op zo'n vroege dagen tot een staartje, mijn make-up doe ik wel volledig. Dus dat valt best mee toch?

Hoe vlot (of minder vlot) verliep jullie maandagochtend?