Mogelijk gemaakt door Blogger.

Guerlain - Summer Collection 2015


Een zomerse zongebruinde look, zonder een week in zonnige oorden te vertoeven, het kan met de geweldige producten van de Guerlain Summer Collection 2015. Een prachtige collectie met de perfecte zomerse kleuren koraal en turquoise, gecombineerd met een zongebruinde huid.
Ik zet een viertal producten uit de collectie op een rijtje:

Terracotta Sun Moisturiser - Tan Booster (€44)
Ik kan het niet genoeg zeggen, zonnebescherming is zo belangrijk wanneer je in de zon gaat. Als het dan eentje van Guerlain is, die je niet enkel gaat beschermen tegen de schadelijke zonnestralen maar er ook voor zorgt dat je sneller bruint, ga je het zeker nooit vergeten opdoen!
Het is ook een 100ml verpakking, dus kan ook gewoon mee in de handbagage zodat je direct op je vakantiebestemming kan beginnen smeren.

Deze zonnecrème bevat een spf30, en kan zowel voor het lichaam als het gezicht gebruikt worden. Daarnaast bevat de formule een Tan Booster, om de bruining te activeren, onderhouden en verlengen, wat dus zorgt voor een langdurige en natuurlijk bruine kleur. Hij voelt een beetje plakkerig aan in het begin, maar wanneer het goed is ingedrongen merk je er niet meer van. Hij heeft ook een heerlijk zomerse geur, dus ik smeer mij er zo veel mogelijk mee in bij zomerse temperaturen.

Terracotta Sun Protection Compact Foundation (€61)
Eerst en vooral, wat een prachtige verpakking heeft dit product, het witte doosje met gouden logo en het koraalkleurig hoesje is zo mooi.
Het is dus een compact foundation, water resistant dus perfect voor een egale tint ook op het strand of bij warme dagen. Hij komt in twee kleuren, Sand & Bronze. Dit is de Bronze tint, een redelijk donkere tint voor de reeds gebruinde huid, maar voor een lichtere huid kan je het het best subtiel aanbrengen met een stipple brush, en dan geeft hij je echt een mooie gebruinde huid, zonder er fake uit te zien.

Het product is verzorging en make-up ineen, die de huid gaat hydrateren, beschermen met een spf20, en weerstand gaat bieden tegen vochtigheid, warmte, beweging. Het is een niet-vettige formule, die heel makkelijk aanbrengt, zonder masker-effect. Hij blijft echt mooi op zijn plaats, ook op warme dagen, en ik merk direct dat ik er zongebruind uitzie.

Terracotta Bronzing Powder (€52.50)
Het sterproduct uit de collectie, is het zonnepoeder, die voor deze zomer een silicone hoesje kregen in een zomerse tint. Deze is in koraal, maar hij bestaat ook in turquoise. Het leuke eraan is, dat je hem kan hergebruiken, en ook op je andere poeders nadien kan gaan hangen, alle dagen zomer dus!
Hij is beschikbaar in twee verschillende kleuren, Naturel Blondes (turquoise) met een subtiel rozige tint, en Naturel Brunettes (koraal), voor een subtiele gouden gloed.
Hij ziet er heel donker uit, maar is subtiel aan te brengen en gemakkelijk op te bouwen indien gewenst. Hij geeft echt een mooi resultaat op de huid.

Summer Shadow - White Sand (€32)
Wanneer je naar het strand of zwembad trekt, denk je al vaak dat je best geen make-up draagt, maar er zijn genoeg waterproof producten beschikbaar. Zo ook deze oogschaduw-crème. Deze is White Sand, een beige naturel kleurtje (ook nog beschikbaar in Blue Ocean, een turquoise/groene tint).
Je brengt een beetje aan op je ogen met de applicator en met je vingertoppen ga je het gaan opensmeren. Hij voelt heel verfrissend aan door de crème formule. Deze White Sand is heel licht van kleur wanneer het opgedroogd is, ik combineerde het met een waterproof oogpotlood in grijs en zwart, en waterproof mascara in mijn look onderaan.

Wat denken jullie van deze producten? Gaan jullie ook voor de fake sunkissed look, of hebben jullie al een aardig tintje opgebouwd?

Guerlain Summer Collection 2015 by Terracotta
Verkrijgbaar in de parfumerie