Mogelijk gemaakt door Blogger.

Gosh Velvet Touch Lipstick - Mandarina & Flirty Orange


Speciaal voor de zomer komt Gosh met twee nieuwe kleuren voor hun Velvet Touch Lipstick, nl. Mandarina en Flirty Orange. Twee oranje-tinten, de één al opvallender dan de ander, maar beide op en top zomermateriaal! Neem snel een kijkje:

Oranje is best een tricky kleur voor de lippen, het past niet bij iedereen. Vooral bij warme types is het zeker draagbaar, en als je het draagt hou de rest van je make-up heel zacht en combineer het ook zeker met warme kleuren, een bronzer, een peachy kleurtje op je wangen, goud op je ogen, ...
Ik zelf kies er niet zo vaak voor, ben eigenlijk helemaal niet zeker of het me echt wel staat. Meestal ga ik gewoon voor een zachte kleur op mijn lippen, al kan ik eens feller gaan met roze of rood.

Nu over naar Mandarina en Flirty Orange, de twee nieuwe kleuren van de Velvet Touch Lipsticks van Gosh. Mandarina is een zacht nude-kleurtje met een oranje ondertoon, Flirty Orange is dan weer heel opvallende kleur, een warm oranje en het perfecte zomerkleurtje als je eruit wilt springen.

De Velvet Touch Lipsticks zijn super creamy en glijden daardoor makkelijk over je lippen. Zit zitten vol pigment dus geven een intense en langhoudende kleur. Daarnaast bevatten ze ook Vitamine E die de lippen gaat beschermen en hydrateren.

Wat denken jullie van deze kleuren? Gaan jullie soms voor oranje-tinten?

Gosh Velvet Touch Lipstick
Mandarina - Flirty Orange
Verkrijgbaar bij Kruidvat - €9.49/st.