Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Summertime!!

Het was hier eventjes stil de afgelopen dagen, ik heb vooral genoten van rust, zomerse temperaturen, incl. zwembadje in de tuin, gezellig samenzijn met familie en vrienden, bbq'en.
Ik heb de afgelopen maand héél wat zomerse foto's genomen, dus tijd om deze eens in een zomerse random pics-post te gieten!!
♦ Enkele zomerse favorieten in blauw/roze tinten, met mijn Hello Kitty instax, 
♦ Ik kocht een nieuw haarjuweel, en probeerde al ineens een nieuwe look met tucked in hair
♦ Nieuwe Playmobil-poppetjes voor de zomer, incl. bijpassende postzegels 
♦ Heerlijk zomers ontbijt met infused water (water met bevroren frambozen in, heerlijk), vers fruit, yoghurt en muesli en een Rainpharma Mood Elixer (een kuur van deze flesjes zorgt oa. voor extra energie,...)

♦ Enkele geweldige producten uit de zomercollectie van Guerlain, binnenkort uitgebreid op de blog, maar ze konden hier niet ontbreken wegens zo zomers en zo kleurrijk 
♦ Mijn outfit boordevol roze tinten, incl. mijn Liu Jo handtas en mijn zeepaard-ketting.
♦ We gingen op bezoek in het Harry Malter park (Heusden, Oost-Vlaanderen) en zagen heel wat leuke diertjes, zoals de schattige aapjes die zelf op je schouders kwamen gesprongen (al was ik er in begin niet echt fan van).

♦ Zomer betekent ook fietstochtjes en bbq. Ik maakte deze heerlijke saté's, met kerstomaten, gele en rode paprika, courgette en halloumi kaas, echt een heerlijk vegetarisch bbq-gerecht.
♦ Deze zomer probeer ik ook de mermaid look, dankzij deze nieuwe spray van Schwarzkopf, ik moet hem nog goed op foto zetten maar ik plaats er zeker een review van online. 
♦ Mijn haar krijgt sowieso tijdens de zomer al wat meer volume en swing wanneer het op een warme dag de hele tijd in een dotje gezeten heeft!

♦ Vorige week was het mijn verjaardag. Ik kreeg deze geweldige Disney lamp cadeau van mijn twee mannetjes, het is Lumière, de kandelaar uit Belle en het Beest. Hij staat al jarenlang op mijn verlanglijstje, dus ik ben er zooo blij mee. 
♦ Voor mijn verjaardagsfeestje enkele dagen later, ging ik voor een zomerse look, inclusief een haarband (met alweer dezelfde look als de eerste foto, maar nu deed ik mijn haar eerst in een vlecht waardoor het beter bleef zitten, en gebruikte ik een andere haarbandje), maar het haar is helemaal opgestoken dus heerlijk fris en ziet er toch feestelijk uit. 
♦ Ik kreeg ook dit prachtig verrassingspakket toegestuurd voor mijn verjaardag van LVMH, met enkele van hun topmerken en -producten van oa. Dior, Kenzo, Guerlain en Givenchy, superbedankt!!
♦ Heerlijk om bij warme zomeravonden tot laat op de avond buiten in de tuin te vertoeven, liefst nog met heerlijke Marokkaanse muntthee! 

♦ Tropische temperaturen in België, betekent ook heel wat waterpret om af te koelen. The little guy & ik bekokstoofden een plan om de bf in het zwembad te krijgen, we lagen er natuurlijk zelf in, ik met kleren en al, maar het was superleuk en heel verfrissend!
♦ Ik kreeg deze week ook deze leuke koekendoos van Delacre toegestuurd. Ze hebben nu iets leuk, de Mailbox, waarbij je zelf een boodschap op een magneet kan laten drukken en die wordt op je doos gehangen, zo kan je die zelf als cadeau naar iemand laten opsturen ofzo.
♦ Zaterdagavond was het ladies-night, vriendin Liesbeth trouwt volgende week (en de week nadien ook, als ze het doet, doet ze het ook goed want volgende week trekt ze naar Santori voor haar eerste trouw, en nadien volgt nog een ceremonie in België) en organiseerde een laatste bachelorette. We hadden een gezellige bbq-avond, incl. zelfgemaakte limonades (met receptjes uit het nieuwste boek van Princess Misia) en sloten natuurlijk af met marshmallow, sooo good!

Zo, hopelijk zijn jullie helemaal in zomerstemming nu, en genieten jullie even hard!! Ik ben nog een paar dagen thuis deze week, dan nog een beetje werken en aftellen naar drie weken vakantie!!