zondag 3 februari 2013

Poudre Signée De Chanel

Ik liet jullie hier al kennismaken met de nieuwe collectie van Chanel, Printemps Précieux, een prachtige, elegante collectie.
Het sterproduct uit deze collectie is zonder de twijfel het Poudre Signée De Chanel, een highlighter voor het gelaat, die ik jullie maar al te graag van dichtbij laat zien:Het Poudre Signée is een zijdezacht poeder dat het gezicht in vorm brengt. Het is een highlighter met een satijnachtige finish, in een lichte beige tint met een perziknoot.
Het doosje zit in een fluwelen zakje, en komt met een zachte sponsapplicator.

Het poeder is eigenlijk te mooi om te gebruiken, en het duurde wel even voor ik er echt gebruik van wou maken, maar na eenmalig gebruik was ik al volledig verkocht! Hij geeft zo een mooie glow aan mijn make-up dat ik hem al niet meer kan missen!
Maar hij ziet er inderdaad prachtig uit, met zijn miniatuurmotieven die in reliëf op het poeder zijn gedrukt, je ziet mooie bloemen (camelia's), dubbele "C" en lippenstift. De frisheid van bloemen en de glimlach van vrouwen inspireert en geven zo de spontaniteit van het Huis Chanel weer.

De kleur is een mooie beige-gouden tint, die mooi het licht opvangt. Ik gebruik hem met een platte blushborstel als highlighter boven mijn blush, en daarna met een fluffy kwast ga ik er volledig mee over mijn gezicht om alles mooi te blenden, en dat is perfect voor mij! Het resultaat is subtiel (moeilijk op foto vast te leggen), maar maakt je make-up look echt af!

Wat vinden jullie van dit prachtige poeder? En hebben jullie al iets gescoord van deze collectie?
Petra x

Ook op de foto's Chanel Coco Noir en Chanel Rouge Allure Extrait De Gloss in de kleur Merveille (maar daar later meer over).

LE Poudre Signée De Chanel - €55
Te koop bij de parfumerie

23 opmerkingen:

 1. ik heb hem ook, en een nagellakje erbij, de roze.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die roze nagellak van de collectie staat hier ook op de wishlist ;)

   Verwijderen
 2. Wat een prachtig product!! Echt een sublieme highlighter. Ik hoor voor het eerst via jou van deze collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OMG! hier word je toch intents gelukkig van :) Ik wel in ieder geval

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tisq echt een pareltje! De highlighter is ook zo mooi in balans, een goede dosis glow, maar niet teveel aan shimmers dat het tacky wordt, hehe :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die staat op veel wishlist denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh gorgeous!! Prachtige collectie!

  Liefs
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw!! ooit koop ik ook Chanel makeupjes haha xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig! Ik vind de details heel leuk gedaan, en het product zelf is ook een heel mooie highlighter.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. It's so pretty.... *knippert een paar keer hevig met de wimpers*

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een mooi product in een gorgeous verpakking: hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram