Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique Chubby Stick Intense

De Chubby Sticks van Clinique, jullie kennen ze wel allemaal!! Als je ze nog niet kent, shame on you, het zijn heerlijke producten en niet voor niets Clinique's best verkochte lipproduct!
Als jullie mij al eventjes volgen, weten jullie waarschijnlijk dat ik alvast fan ben, dus ik was dan ook heel blij met het nieuws dat er nieuwe, intensere kleuren aan het gamma worden toegevoegd!
Meet the Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm:

De nieuwste aanwinsten van de Chubby Stick familie zijn verkrijgbaar in acht mooie tinten: Curviest Caramel, Heftiest Hibiscus, Mightiest Maraschino, Plushest Punch, Roomiest Rose, Grandest Grape, Chunkiest Chili en Broadest Berry.
Ik testte Plushest Punch en Curviest Caramel, een roze en een bruine tint!

De Chubby Stick Intense is de perfecte combinatie van vochtinbrengende lipbalsem en dekkende lipstick.
Dankzij een uitgebreide pigmentenmix geeft hij een intens kleureffect, terwijl rijke botervarianten, oliën en antioxidanten de lippen beschermen en zorgen voor een onmiddellijke en langdurige vochtinbreng.
Resultaat: zachte, soepele, verzorgde lippen, en dit met een mooi kleurtje!

Ik heb het nogal voor zachte tinten op mijn lippen, daarom vind ik de gewone Chubby Sticks zo aangenaam. Maar deze intensere tinten mogen er ook zijn! Vooral de Curviest Caramel zorgt voor de perfecte overgang naar een iets intensere kleur. Het is een nude tint, maar die toch iets meer aanwezig is.
De Plushest Punch is dan weer een fellere tint. Je kan hem natuurlijk subtiel aanbrengen voor een lichtere tint, of meerdere lagen boven elkaar, voor een echte felle roze kleur! Ik vind het best nog leuk staan, dus ik denk dat ik deze zomer voor wat meer opvallendere lippen ga!

Wat denken jullie van de nieuwe Chubby Sticks Intense? En van de kleuren?
Petra x

Clinique Chubby Stick Intense - €19.45
Verkrijgbaar bij de parfumerie (behalve Broadest Berry en Chunkiest Chili, die zijn exclusief te koop in de online shop van Clinique).