Mogelijk gemaakt door Blogger.

Herôme W.I.C. Fancy Sweden

Sinds januari heeft Herôme alweer een nieuwe collectie uit, Fancy Sweden. Hun kleuren zijn altijd wereld-geïnspireerd, deze nemen je meer naar het hippe Zweden.
Een collectie perfect voor deze tijd van het jaar, met een verschillend aanbod aan kleurtjes, perfect voor winter en lente!
De collectie bestaat uit zes leuke kleurtjes, ik toon er vandaag vijf aan jullie!Helsinborg, een felroze kleur, die gelijk staat aan de gedurfde en eigenzinnige modestijl die kenmerkend is voor het straatbeeld van Zweden.
Ik ben fan van roze kleurtjes, dus deze vond ik er dan ook heel mooi uitzien, een warme roze kleur waar je vrolijk van wordt!

Örebro ligt middenin Zweden. Deze upcoming stad geeft haar naam aan het nieuwe blauw, dat ook veel in de komende modetrends gebruikt zal worden.
Een creamy lakje, zonder shimmers, die er heel mooi uitziet (vind hem mooier op de nagels dan in het flesje).

Malmo, een licht zeegroen kleurtje, geïnspireerd op de havenstad Malmo, die grenst aan de Oostzee.
Een muntgroene kleur, ook zonder shimmers, perfect voor deze lente!

Gothenburg, een levendige en gezellige winkelstad, verleent zijn naam aan dit mooie, tijdloze donkergrijze lakje.

Uppsala, het jonge moderne studentenstadje, geeft een mooie alledaagse kleur aan dit lakje. Vind het er heel lief, natuurlijk en draagbaar uitzien, perfect voor elke gelegenheid! Ik was het minste enthousiast van deze, maar eens op de nagels behoort hij nu toch bij mijn favorieten van de vijf!

Verder is er ook nog een felle donkerblauwe kleur, Stockholm, in deze collectie!
De nagellak van Herôme brengt heel makkelijk aan. Bij de meeste kleuren was eigenlijk één laagje meer dan voldoende. Het drogen gaat niet zo heel snel, maar verder ben ik heel tevreden met de kwaliteit en de kleuren!

Wat vinden jullie van deze collectie? Heb je een favoriete kleur?

Ze zijn verkrijgbaar online, of in NL bij Douglas voor €7.50/st.