Mogelijk gemaakt door Blogger.

New Look VIP Shopping Night

De New Look op de Meir in Antwerpen is volledig vernieuwd, en vierde dit donderdagavond met een VIP Shopping Night! Ik ging, samen met Hanne, een kijkje nemen. Niet alleen kijken, shoppen ook natuurlijk, met alles aan -50%, en de nodige brillen en snorren, was dat natuurlijk heel plezant!De heropening was volledig in zwart-wit thema, inclusief onze kledij, en dat merkte je ook in de winkel. Het nieuwe interieur ziet er veel beter uit dan vroeger, de winkel oogt ruimer, strakker en vooral ook stijlvoller.
Op het gelijkvloers en boven vind je heel wat leuke kledij, voor elke kledingstijl was er wel iets te vinden.
Supermooie decoratie-taarten van CharlotsOfLove, jammer genoeg waren ze niet eetbaar!

De pashokjes zijn superleuk, en handig!

Beneden in de kelder stap je, letterlijk, binnen in 'Shoe Heaven', tal van schoenen, mooi op een rijtje, maar ook accesoires zoals juwelen, handtassen, zwemkledij, ...
Vooral beneden vond ik het verschil heel groot, nu is het er aangenaam vertoeven, terwijl het er vroeger heel bekrompen was.
Fun with Hanne & Lisha.

Ik heb er natuurlijk ook geshopt! Ik dacht meer leuke schoenen te vinden, maar ging slechts met één paar naar huis! Maar ik scoorde wel nog leuke kettingen, en een heleboel kledij! Check it out:
Vijf leuke kettingen met vrolijke kleurtjes! Laat de lente en zomer maar komen!

Nieuwe pumps! Ik ging normaal voor de zwarte versie gaan, altijd handig want past op alles, maar die hadden ze niet meer in mijn maat! Dan maar de donkerblauwe meegenomen!

Een fluffy trui met een hart erop, een hartjes-hemdje en een mint-sweater!

Ook vogelprintjes mochten niet ontbreken, hier een rokje en kleedje!

En nog twee topjes, het blauwe met witte bolletjes is een peplum-top, mijn eerste en ik vond het best mooi!

De muntgroene trui en de vissenketting mochten vandaag al uit de kast!

Oops, lange post met veel foto's ;) Maar hopelijk vinden jullie het leuk! Wat vinden jullie van de vernieuwde winkel, en van mijn aankoopjes?
Petra x