Mogelijk gemaakt door Blogger.

Cadeautjes-tips

Morgen is het valentijn, niet voor iedereen een leuke 'feestdag', voor anderen wordt het dan weer helemaal niet aanzien als feestdag! Ook hier doen we er niet echt aan mee (al heb ik wel een kaartje gekocht, maar shhht), maar ik vond het toch wel leuk enkele cadeautips met jullie te delen, al is het maar om een subtiele hint te laten vallen, voor een aankomende verjaardag of gewoon eens iets voor jezelf te kopen!
I want breakfast like this ;)


Liefde gaat door de maag, en dan mag dat het liefste met chocolade zijn, en in een hartjesdoosje (lijkt het net als in de films), dus hoera voor Daskalidès met hartjes-pralines in een hartvormig blikken doosje!
Dit doosje kost €15 en bevat vier verschillende smaken chocolade.

Bloemen, oh zo cliché, maar ze zijn zo mooi en ruiken heerlijk! Voor mij geen dikke bos rode rozen, maar gewoon heerlijke lentebloemetjes!

Lush brengt elk jaar opnieuw wel enkele speciale valentijnsproducten ook, zo ook dit jaar! Ze gaan voor een hydraterende lip balm, The Kiss, voor zachte, roze lippen die smaken naar snoepjes! Maar ook massagebars, From Dusk Till Dawn en Tender Is The Night horen er perfect bij, en als laatste Willow zeep.

Hoera voor nieuwe make-upjes, in felle kleurtjes perfect voor de lente! I love deze In Love blush van Lancôme!

Diamonds are a girl's best friend, en dat heeft ook ook blogster Sofie Valkiers begrepen. Ze ontwierp voor Diamanti per Tutti deze supermooie hartjesring 'A Little Heart for You'. Meer info vind je hier.

Last but not least, deze mooie collectie van Eva Daeleman in samenwerking met Vila ligt morgen (14 febr.) in de winkels, dus die moet ik zéker eens van dichterbij gaan bekijken, passen, kopen? Wie weet :)

Wat denken jullie ervan? En vieren jullie valentijn, of kopen jullie gewoon lekker iets voor jezelf?
Petra x