Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop Absinthe

Je handen hebben het elke dag flink te verduren: droogte, vuil, onaangename geurtjes, ...
Daarom kan je ze nu verwennen met de nieuwste lijn van The Body Shop, de Absinthe Purifying Hand Care-Collectie, die zo doeltreffend is dankzij een nieuw ingrediënt, nl. absintextract (ook wel wormhout genoemd).
In de collectie vind je vier handverzorgingsproducten: Purifying Hand Cream, Hand Gel, Hand Butter & Hand Wash.De producten van de nieuwe Absinthe collectie maken een einde aan droge huid en onaangename geurtjes, dankzij hun verfrissende en verzorgende plantaardige ingrediënten en de fascinerende nieuwe geur.
Je handen voelen schoon, fris en heerlijk verzorgd.
Alle producten zijn ook vrij van Triclosan, daardoor zijn ze geschikt voor alle huidtypes!

Ik testte enkele producten uit van deze lijn!

♦ Absinthe Purifying Hand Gel
Met deze Hand Gel kan je je handen reinigen zonder water, perfect om mee te nemen in de handtas!
Deze handige gel maakt een einde aan onaangename geurtjes en geeft je het gevoel van fris gewassen handen! Breng het product aan en laat het gewoon opdrogen.

♦ Absinthe Purifying Hand Wash
Met deze handzeep laat je vuil en onaangename geurtjes verdwijnen. Je krijgt opnieuw schone, verzorgde en verfriste handen. De handen ruiken heerlijk dankzij het Absintextract en Community Fair Trade Aloe Vera

♦ Absinthe Purifying Hand Cream
Een heerlijk geurende, lichte handcrème om je handen te verzorgen en/of verfrissen.
Bevat naast het absint-extract voor de heerlijke geur, ook verzorgende Community Fair Trade Sheaboter voor zachte, soepele handen!

De geur is heel fris en aangenaam. In het begin een beetje overweldigend, doet mij een beetje denken aan Eau de Cologne, maar ik vind hem echt fijn en natuurlijk.
Bij de handgel heb ik een beetje het gevoel dat hij mijn handen achteraf wat droog maakt, al reinigt hij ze prima!
De handcrème is heel licht en makkelijk smeerbaar. Heeft eventjes tijd nodig om in te werken, maar voelt daarna heel zacht aan. Ik vind de verpakking er ook heel leuk uitzien!
De handzeep schuimt net genoeg, en laat een lichte geur achter. Perfect voor in de keuken, om vervelende geurtjes die je soms hebt van eten weg te wassen.

Wat denken jullie van deze nieuwe lijn?
Petra x

The Body Shop - Absinthe Purifying
Hand Gel 60ml - €4
Hand Wash 250ml - €7
Hand Cream 100ml - €12.50
Hand Butter, met een rijke tectuur, perfect voor hele droge handen. 100ml - €13.