Mogelijk gemaakt door Blogger.

John Frieda Luxurious Volume Thickening Blow Dry Lotion

Nieuw in mijn kast bij de haarproducten, en helemaal fan van, deze Thickening Blow Dry Lotion uit het Luxurious Volume gamma van John Frieda. Voelbaar dikker haar, én meer volume, die daarbij je haar beschemt tegen de warmte tijdens het stylen.De Blow Dry Lotion bevat een verbeterde formule met een geavanceerd liftingcomplex. Hierdoor creëer je direct meer volume en blijft het haar langer in model.
Het geeft een minder plakkerig gevoel en bevat toegevoegde hittebeschermende polymeren en panthenol, die erom bekend staan het haar te beschermen en sterker te maken.
Deze volumespray bevat geen alcohol, wat ervoor zorgt dat het haar ook echt zacht blijft!

Lotion op handdoekdroog haar aanbrengen, vooral bij de wortels. Daarna föhnen en stylen zoals gewoonlijk.

Ik had een beetje schrik, omdat mijn haar zelf al heel dik is, dat het te zwaar zou worden. Maar dat is helemaal niet het geval. Mijn haar kreeg meer volume en voelde zelf lichter aan!
Ik droog mijn haar gewoon ondersteboven, en verder doe ik er niets speciaals mee. Ik merkte direct dat er meer volume zichtbaar was.
Ik was mijn haar bijna altijd 's avonds en droog het dan net voor ik in bed kruip. Maar toch voelde het ook de volgende morgen nog anders aan en ook iets voller!
Ik moet dringend vroeger opstaan en mijn haar voor ik vertrek wassen en drogen! Hello big hair!!
Fijn om weten dat er geen alcohol inzit, en dat hij ook mijn haar beschermt tijdens het drogen!

Wat denken jullie van dit product? Gebruiken jullie iets speciaal om je haar meer volume te geven?
Petra