Mogelijk gemaakt door Blogger.

Let us eat noodles together!

Een snelle hap hangt jammer genoeg ook vaak samen met heel wat wegwerpmateriaal, maar ik vond deze superleuke milieuvriendelijke noodle-potjes van ReCUP Noodle. Perfect om er je noedels en soep in klaar te maken.

Geen weggooi bekers meer, maar wel deze herbruikbare mokken, gemaakt van porselein met een siliconen band eromheen om makkelijk vast te houden. Komt ook met een vork en siliconen deksel en zijn verkrijgbaar in negen verschillende flashy kleuren! De ReCup mag in de vaatwasser en microgolf.
Gewoon je noodles erin, met ingrediënten die je zelf verkiest of eventueel gewoon een zakje soep erbij, kokend water erin, deksel erop en drie minuutjes laten staan, of gewoon warm water en enkele minuutjes opwarmen in de microgolf!

Ik vond deze bij Cadeau.nl, misschien nu niet het meest romantische cadeau, al is het wel heel praktisch en ook gezellig om met z'n tweetjes samen op te eten.
Maar ze hebben nog leuke valentijnscadeau's of voor andere gelegenheden, dus als je nog iets nodig hebt, ga zeker eens een kijkje nemen!
Ik blijf fan van de Mugtail tasjes (check hier het mijne), maar ze hebben er nog leuke dingen:

Wat vinden jullie ervan? Kiezen jullie ook voor milieuvriendelijk in zo'n zaken?
En hebben jullie nog leuke cadeau-tips?
Petra x