Mogelijk gemaakt door Blogger.

New stuff from Zalando

Ik ging vorige week al met een heleboel New Look spulletjes naar huis (lees hier), maar mijn kleerkast werd nog meer aangevuld! Ik deed ook nog een bestelling bij Zalando, dus laat die lente nu maar komen hoor!!

Ik bestelde er twee t-shirts, uit de wintercollectie dus nog steeds in solden, en t-shirts kan je wel het hele jaar door aantrekken #score!
Ik ging ook nog voor een sjaal en een handtas uit de nieuwe collectie, mét 10% korting dankzij een kortingscode die ik vond op korting.be, dus dat was heel goed meegenomen!
Kijk eventjes mee:Ik ging voor deze mooie muntgroene handtas van Pieces! Ik vind ze heel mooi van kleur, maar ze is iets groter dan ik gedacht had! Niet echt als dagdagelijks handtas, maar misschien perfect om mee te nemen naar het werk, als handbagage, ...

De sjaal is er ook eentje van Pieces! Het is een tunnelsjaal en ik was direct verliefd op de kleuren en de print. Ik zag hem volledig passen op mijn groene blazer, maar zo kan ik nog wel een paar outfits verzinnen, dus hop, het mandje in!

Mijn echte solden-koopjes waren dan weer twee t-shirts, allebei met diertjes erop!
Het eerste is een donkerblauw met wasbeertjes, van Vero Moda! Het tweede is een zwarte t-shirt met een poedel erop, van het merk Mint&Berry.

Wat vinden jullie van mijn spulletjes?
Petra x

Tip: Neem zeker eens een kijkje op de site als je ook graag een bestelling plaats bij Zalando voor een extra korting, ze hebben er altijd kortingscodes lopen, ook voor andere webshops!