Mogelijk gemaakt door Blogger.

Deauty januari

Ik moest de inhoud van de Deauty box van Januari nog met jullie delen! Ik had jullie via een foto wel al een glimp gegeven van wat er allemaal in zit, maar vandaag een beetje meer uitleg!
Ik wou het nu nog snel doen, aangezien je nog tot zaterdagnacht de nieuwe box kan bestellen, dan ben je zeker niet te laat als je er graag eentje wil!
Het is slechts €15, incl. verzendkosten, voor een doosje vol beautyspulletjes en je krijgt altijd waar voor je geld!♦ L'Oréal Professionnel - Vitamino Color Mask
Een haarmasker voor gekleurd haar. Ik testte eerder al gelijkaardige producten van het merk, en ik ben altijd fan van L'Oréal Professionnel. Deze is voor gekleurd haar, dus niet echt geschikt voor mij, maar voor mensen met een ander kleurtje. Het verzorgt je haar en houdt je haarkleur langer.
Inhoud 75ml (full-size - 200ml - €18.70)

♦ L'Oréal Paris - Elnett Luminize
Een miniatuur flacon van de wereldbekende haarlak van L'Oréal, Elnett. Deze Luminize-versie houdt dankzij de microkristallen het licht vast en laat je haar extra glanzen. Beschermt daarnaast ook tegen vochtigheid en geeft natuurlijk een lange fixatie!
Inhoud 75ml - €3.49

♦ L'Occitane - Almond Shower Oil
Heerlijke producten hebben ze altijd van L'Occitane, zo ook deze doucheolie op basis van zoete amandelen, die de huid verzacht en de natuurlijke hydratatie van de opperhuid respecteert.
Achteraf ook geen bodylotion meer nodig dankzij de olie blijft er een heerlijk zacht laagje achter dat zo lekker ruikt!
Inhoud 75ml - €6

♦ Dermalogica - Daily Microfoliant
Ik heb al zoveel goeds gelezen over dit product, dat ik heel blij was dat ik hem hierdoor kon uitproberen.
Het is een poeder dat bij contact met water veranderd in een zachte scrub voor je gezicht. Hij geeft je een gladde, heldere huid, en dat zonder chemische kleur- of geurstoffen.
Inhoud 13gr (full-size - 75gr - €65.25)

♦ Narciso Rodriguez - For Her
Een luxe-sample van de klassieker van Narciso Rodriguez. Een romantisch, bloemig parfum, met muskus.
Een handig flesje om mee te nemen in de handtas!
Inhoud 4ml (full-size - 50ml - €73)

Ik was vooral heel tevreden met de L'Occitane en de Dermalogica producten! De haarproducten iets minder, aangezien ik al zoveel heb, ook in de vorige boxen zat er altijd wel een haarproduct bij.
Ik las hier en daar al wat commentaar dat ze er nu ook eens make-up mogen insteken, dus ik hoop echt dat dit deze maal gaat gebeuren!

Wat denken jullie van de inhoud van deze box? Heb je hem zelf en was je er tevreden mee?
En verder, zijn jullie ook al benieuwd naar de nieuwe Deauty box?
Petra x

Neem zeker een kijkje op de website van Deauty als je de komende box graag wil bestellen!