Mogelijk gemaakt door Blogger.

Waar vliegen we dit jaar naartoe?

Vorig jaar jaar lag onze vakantietrip al mooi vastgelegd tegen half januari (we gingen toen naar Marrakech, lees er hier nog eens alles over)! Ook dit jaar willen we er voor de grote drukte van de zomermaanden nog eens tussenuit trekken (onze laatste maal dat we dit buiten het seizoen kunnen doen, yes, the little guy gaat naar het eerste leerjaar in september).
Maar we hebben totaal nog geen idee waar naartoe!Dat het er warm en zonnig moet zijn, staat sowieso vast! Ik wil ook genieten van de rust en gezellig samenzijn met mijn gezin, maar ik wil natuurlijk ook graag nieuwe dingen zien en ontdekken op de plaats waar we dan terecht komen!
The little guy wil dolgraag eens gaan kamperen, liefst met kampvuur en bijhorende s'mores (heeft hij eens in één of andere tekenfilm gezien), maar de vraag is, zie ik mezelf in zo een tentje zitten, op een luchtmatras in een slaapzak? Not really. Het enige positieve is dat ik dan mag gaan shoppen in een outdoor shop, want een hele camping-outfit, die vind je niet terug in mijn kleerkast! Maar ik denk dat ik dan eerder ga voor een luxe-kampeerwagen ofzo, alhoewel, deze is ook té cute:

Dus, mijn vraag aan jullie, enige tips voor mij zowel qua bestemming als waar ik een goede deal kan doen om een leuke reis te boeken, please do share!!
Petra x