Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bidutchy Montana

Zon of geen zon, deze post neemt jullie mee naar warmere dagen! Vandaag laat ik jullie kennismaken met de nieuwe Montana zonnebril van het Nederlands zonnebrillenmerk, Bidutchy.
Het merk brengt zonnebrillen op de markt met verwisselbare lenzen, zodat je de bril kan aanpassen naar jouw eigen smaak.De bril is een klassiek model, die een beetje doet denken aan een Wayfarer van Ray-Ban, maar die je dan kan customizen.
De brillen zijn verkrijgbaar in tien verschillende montuurkleuren en twaalf lenskleuren, zo kan je maar liefst 240 verschillende combinaties maken. Zo heb ja oa. zwart, blauw, oranje, groen, roze, wit, bruin, geel en rood als basiskleur. De lenzen in dezelfde kleur als de bril, die krijg je er standaard bij, en je mag één kleur extra kiezen.
De brillen zijn verkrijgbaar bij zonnebrillen.com, voor de prijs van €34 (daarin zit de zonnebril, plus een extra paar lenzen). Wil je graag nog een derde paar lenzen, die kan je er ook kopen voor €9.

Ik was heel erg benieuwd naar de zwarte, maar ik ben toch voor het niet zo voor het alledaagse gegaan, en ik koos er een roze uit! Als extra paar lenzen ging ik voor de witte kleur!
Ik ben nog niet volledig overtuigd, al vind ik het concept wel heel leuk!!

Wat vinden jullie van de nieuwe zonnebrillen? Voor welke kleur zouden jullie gaan?

Bidutchy Montana - €34
Verkrijgbaar bij zonnebrillen.com