Mogelijk gemaakt door Blogger.

Vichy Idéalia Pro

Een perfect huid en een egale teint? Yes please! De nieuwe Idéalia Pro van Vichy belooft het alvast!
Het is een pigmentvlekkencorrector, die pigmentvlekken en een doffe huid aanpakken!Is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid, en werkt op alle type vlekken, nl. donkere vlekken, vlekken door de zon, ouderdomsvlekken, roodheid en vlekken door imperfecties.
En dit dankzij zijn DRM-Bright + LHA Complex, die de diepste oorzaak van huidvlekken bereiken, van de opperhuid tot aan de lederhuid, en de vorming van huidvlekken tegengaan, zonder het natuurlijke gedrag van de melanocyt te verstoren.

De textuur ligt tussen een serum en een vloeistof. Hij trekt goed in de huid en werkt tot wel 24u hydraterend. Is fris en licht, met een subtiele en natuurlijk geur.
Hij is ook verrijkt met parelmoeren en Diakalyten, wat meteen zorgt voor een egalere en stralende teint.

De vlekken worden met de dag vager, de onregelmatigheden worden weggegomd en de contrasten geëgaliseerd. In één maand zou de teint egaler geworden zijn en wordt het licht beter weerkaatst.
Het contrast tussen de vlek en de aangrenzende huid vermindert aanzienlijk na een behandeling van twee maanden.

De Vichy Idéalia Pro komt in een pompflacon, altijd handig, en is heerlijk licht en fris. Je brengt hem aan na het reinigen van het gelaat, voor je dagcrème.
De textuur is niet echt vloeibaar, maar het voelt licht aan en trekt wel snel in de huid.
Ik gebruik het product elke dag 's morgens, en ik merk toch een verschil. Kleine littekens van puistjes of rode vlekjes zijn toch zichtbaar verminderd en ik merk toch ook dat mijn huid egaler en veel frisser lijkt.
Mijn huid reageert er ook niet op, wat altijd een positief punt is!
Het is niet heel goedkoop, maar je doet er wel eventjes mee!

Wat denken jullie van dit product? Heb je er zelf al ervaring mee?
Petra x

Vichy Idéalia Pro - 30ml - €29.95
Verkrijgbaar bij de apotheek.