Mogelijk gemaakt door Blogger.

Winter-time? Nivea to the rescue!

Heerlijk als je opstaat en je merkt dat het zonnetje schijnt! Het ziet eruit als een heerlijke lentedag, maar het is KOUD!!! Het is nog steeds winter en die ijskoude wind maakt het echt niet aangenaam om buiten te vertoeven! En door de afwisseling van de koude buiten en de warmte binnen, krijgt je huid het hard te verduren! En dat voelen ook mijn handen, lippen en de rest van mijn huid!
Perfect om boven te halen zijn deze Nivea Originals en de Repair & Care producten. Ze voeden intens en zorgen voor een verzorgde, zachte huid!Dé blauwe Nivea pot! Moet ik hem nog uitleggen? Het is en blijft een klassieker, de Nivea Crème in de blauwe ronde pot! Ik ken hem al van als ik zelf klein was!
Het is een rijke en milde crème met beschermende, hydraterende en voedende eigenschappen. Door zijn unieke water-in-olie formule krijgen micro-organismen geen kans om zich te vermenigvuldigen. Daarom bevat Nivea Crème geen bewaarmiddelen of kunstmatige kleurstoffen, de ideale verzorging voor de gevoelige huid!

Je kan hem bv. aanbrengen onder je neus wanneer die in de winter rood en droog is.
Maar je kan hem ook op je volledige gezicht, je oren en handen aanbrengen, hij werkt als een onzichtbaar schild tegen de koude en beschermt je huid optimaal.
Ook als je van de kou terug binnenkomt, voelen je handen vaak verkleumd aan. Smeer ze zachtjes in met de Crème om de bloedcirculatie te stimuleren, zo zullen ze snel weer warm aanvoelen.

De Lip Butters van Nivea zijn ook heel erg fijn. Ik gebruik ze elke dag. Ze hydrateren je lippen intens. Geen droge lippen, kloven of velletjes! (lees hier nog eens mijn uitgebreide review over de Lip Butters van Nivea).

Ook perfect voor de winter zijn de Nivea SOS Repair & Care Herstellende Body Lotion en Handcrème, voor een langdurige, zachte en gehydrateerde huid.
Het Repair & Care gamma werd speciaal ontwikkeld voor de droge huid. Ze bevatten Dexpanthenol (vermindert het zeer droge en strakke gevoel) & Hydra IQ (voedt intensief en helpt de huid zichzelf te beschermen tegen uitdroging).
Daarnaast hebben de producten een heerlijk parfum met bergamot, mandarijn, sandelhout, muskus en vanille.

De handcrème brengt makkelijk aan en smeert goed open. Wordt ook vlot opgenomen door de huid, waardoor die heerlijk zacht wordt.
De herstellende body lotion is dan weer perfect voor de extra droge huid. Is een iets rijkere crème maar is toch niet vettig of plakkerig. Je huid ruikt heerlijk en voelt terug gevoed aan! Hij trekt ook heel snel in, en je huid blijft echt heel erg lang zacht en soepel!

Wat denken jullie van deze Nivea producten, perfect voor deze koude winter, toch?
En kennen jullie de Blauwe pot ook al sinds jullie klein waren, en hebben jullie misschien nog leuke tips waarvoor je hem nog kan gebruiken?
Petra x

Nivea Crème - 150ml - €2.95
Nivea Lip Butter - €3.99
Nivea SOS Repair & Care Handcrème - 50ml - €3.99
Nivea SOS Repair & Care Herstellende Body Lotion - 400ml - €6.59