woensdag 26 december 2012

Nivea Lip Butters

De temperaturen zijn alles behalve winters momenteel (niet dat ik klaag hoor), dus misschien hebben de meeste nog niet echt heel erg veel last van droge, gesprongen lippen! Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je ze niet kan verzorgen, want dat doe ik het hele jaar door!
En vanaf nu kan je dat ook doen met de nieuwe lipverzorgingsproducten van Nivea, drie schattige ronde doosjes, met heerlijke Lip Butters.Deze lipbalsem beschermt, hydrateert en verzorgt de lippen. Je lippen voelen zacht aan, glanzen subtiel en dankzij galamboter en zoete amandelolie zijn ze ook perfect verzorgt.
Daarnaast werd de vernieuwende formule van de Nivea Lip Butters verrijkt met Hydra IQ (stimuleert de aanmaak van aquaporines om de lippen op die manier diepgaans te hydrateren) en houdt ze de vochtbalans van de lippen de hele dag op peil.

Sommigen onder jullie vinden een lipbalsem in een potje niet zo heel handig of hygiënisch, maar als je de balsem met de vingers aanbrengt, kan je het product in je lippen masseren, zodat de actieve stoffen goed indringen.

I love them, en niet alleen omdat ze mijn lippen goed verzorgen, maar ze ruiken heerlijk!
Je hebt keuze uit drie verschillende Lip Butters: Original, Raspberry Rosé of Vanille & Macadamia.
Voor wie het niet zo voor geurtjes en dergelijke heeft, is de Original perfect, hij heeft bijna geen geur, al ruik ik toch een lichte zoete geur!
De Vanille & Macadamia ruikt heerlijk naar koekjes en cake, yum!
De Framboos heeft naast de heerlijke geur van lekkere zoete fruitige snoepjes, ook een subtiel roze kleurtje. Heel subtiel inderdaad, maar perfect voor wie zijn lippen heel droog zijn en het dan ook niet aangeraden is om lipstick te dragen!

Ik ben fan, ze zien er leuk uit in hun tinnen doosjes, ze voelen zacht aan op mijn lippen, zeker geen dikke substantie zoals gedacht van een butter, en ik hou van de geurtjes! Denk daarbij dat ze maar €3.99/st. kosten voor 19ml (doe je al een hele poos mee), dus voor mij de perfecte lipbalsems!

Wat denken jullie van deze Lip Butters van Nivea?

Nivea Lip Butter - €3.99/st.

39 opmerkingen:

 1. Gaat zeker op mijn lijstje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben grote fan van de raspberry rosé!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ze zien er zo leuk uit ! die potjes zijn heel leuk, maar ik heb al veel lippenbalsems...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er echt mooi uit, maar ik ben toch ook zo iemand die niet van lippenbalsem in een potje houdt :-) call me crazy maar ik vind het zo onhandig! Voorlopig ben ik nog volledig aan de labello enzo maar misschien is dit weer eens wat nieuws voor me?

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik ook wel nog regelmatig labello, als het snel moet gaan, of in de auto! Maar deze zijn ook super!

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. Ja hoor, sinds deze maand zijn ze verkrijgbaar!
   Go get them ;)

   Verwijderen
 6. Ik was helemaal afgeleid door de macarons :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh ik ben nu al fan en heb ze nog niet eens in het echt gezien =]! Zou helemaal voor Vanille& macademia gaan, hoop dat ze ook in stick vorm komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zalig! Ik smeer ze dagelijks dus dat zegt het wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt goed ! Ik gebruik meestal een lipbalsem van de apotheek.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De verpakking spreekt me best wel aan! Het klinkt ook goed, bij gelegenheid eens eentje kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oew, want! Die met macademia klnikt heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hmm, denk dat ik ze straks even ga halen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind ze erg goed! Supervoedend echt, en dat mag nu wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat zien ze er leuk uit!! ze lijken me best fijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die zijn echt zo fijn! Mijn favoriet is de Macadamia :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. MMMM ik ben zo een macaron fan!
  Wil zeker die vanilla & macadamia testen, het klinkt heerlijk! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben ook fan! De Vanilla is mijn favoriet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ze zien er alleen al super cute uit!! Vanille en macademia lijken me het lekkerst. Ik heb ze hier nog niet zien liggen en zal er eens achteraan gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ze zien er erg cute uit! Ik was al even naar kruidvat geweest maar niet gevonden... Waar zijn ze te koop?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Normaal gezien zouden ze in kruidvat toch te koop moeten zijn... Ik vraag het nog eventjes na voor je!

   Verwijderen
  2. Ok dank je! Misschien heb ik erover gekeken... Waarbij zouden ze liggen?

   Verwijderen
 21. Ik kende ze niet maar ik wil ze nu zeker eens proberen, zeker de framboos en vanille.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Reacties
  1. Ik heb die van mij bij di gehaald enkele weken geleden.

   Verwijderen
  2. Normaal gezien denk ik wel waar je de gewone Nivea producten kan krijgen, warenhuizen, drogisterijen, enz. Di dus al zeker, bedankt om het te laten weten!

   Verwijderen
 23. De Vanille lijkt mij het lekkerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. mijn moeder had hem gekregen in een pakket en toen ik hem rook wou ik hem opeten ( raspberry rose ) en nu gebruik ik hem elke dag

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram