Mogelijk gemaakt door Blogger.

Curls with Remington Keratin Therapy Pro Straightener

Vandaag een leuke tip hoe je snel krullen in je haar kan maken, dankzij een stijltang. En niet zomaar eentje, ik heb het over de nieuwe Remington Keratin Therapy Pro Straightener.
Ik was al fan van de krultang van Remington (lees hier mijn review), maar na het resultaat te zien van Beautyloves, ging ik op kerstavond eens aan de slag met de stijltang.Deze stijltang is voorzien van keramische platen, met een hittebeschermende sensor. Deze houdt de vochtbalans van je haar in de gaten en stelt daar, wanneer nodig, de stylingtemperatuur op af.
Daarnaast zijn de stylingplaten geïmpregneerd met keratine, die je haar extra beschermen en verzorgen, zo blijft je haar gezond en sterk, en goed beschermt tegen de hitte.

Je kan de temperatuur instellen van 160° tot 230° (perfect voor zowel dun, medium als dik haar), en je kan de temperatuur ook vergrendelen.
Daarnaast kunnen ook de platen vergrendeld worden, om het apparaat gemakkelijk op te bergen. Hij komt trouwens ook in een heel mooi hittebestendig opbergtasje, waar je de stijltang kan opbergen in een apart zakje en het snoer aan een velcro houder, handig!
Ook de stijltang zelf vind ik er supermooi en strak uitzien!

Een stijltang zelf gebruik ik niet heel vaak, ik heb zelf nogal steil haar. Hoewel ik er af en toe wel eens door mijn haar mee durf gaan, na een nachtje met een rekkertje rond mijn haar geslapen te hebben, dan zitten er soms wel wat rare kronkels in.
Deze stijltang van Remington doet echt prima zijn werk, ik vind het ook super dat hij tot een temperatuur van 230° gaat, wat perfect is voor mijn dikke bos haar.

Ik had eerder al bij de kapper eens krullen gehad met de stijltang en dat ging supersnel, dus ik wou zelf wel eens aan de slag. Ik zocht eventjes op You Tube voor een handig filmpje (ik zet het er onderaan wel bij) en dan ging ik aan de slag!
Het vroeg in het begin wel de nodige handigheid, en ik moest eerst wel een paar keer opnieuw beginnen, maar na wat oefenen, en een verbrande vinger, ging het heel vlot.
Er zit iets minder krul in dan gewoon met de krultang, maar ik vind het wel een leuk alternatief om wat lichte krullen in mijn haar te hebben! Het resultaat, tadaa:

Wat vinden jullie van het resultaat? Gaan jullie soms aan de slag met krul- of stijltang?
Petra x

Ik bekeek deze video om een idee te hebben hoe ik best aan de slag ga: