Mogelijk gemaakt door Blogger.

Christmas nails & more shiny make-up by Rimmel

Morgen vieren we allemaal kerstavond, kerstmis komt nu wel heel dichtbij! Tijd voor gezellige feestjes, cadeautjes, nieuwe kleren en mooie make-up, speciaal voor de feestdagen.
Het mag dus zeker eens schitteren en twinkelen, en dat dachten ze bij Rimmel ook met hun kerstcollectie Glam Rocks, waar ze gaan voor glamour en glitters!

Het sterproduct uit de collectie is de Precious Stones Nail Polish, een fantastische nieuwe formule nagellak die zo schittert dat je diamanten op je nagels lijkt te hebben.
In een paar seconden zijn je nagels bedekt met glitters, ze drogen snel en zelf één laagje zou genoeg zijn.
Je kunt kiezen uit twee schitterende kleuren: Ruby Crush & Diamond Dust.

Ik vind ze superleuk! Perfect voor kerst, maar ook voor een andere gelegenheid!
De Ruby Crush is een mooie rode kleur, die rode shimmers bevat in het lakje zelf, maar ook vol zilveren glitters zit!
De Diamond Dust is een donkergrijze kleur, met zilveren shimmers en verschillende kleuren glitters.

Ze brengen heel makkelijk aan, één laag is inderdaad genoeg, maar je kan er altijd nog een extra laagje bovendoen. Het drogen ging ook heel vlot (het erafhalen iets minder, haha. Glitterlakjes zijn echt superlastig om eraf te halen).
Ik kan ook helemaal niet kiezen, ik vind ze alletwee heel leuk!

Naast de leuke nagellak bestaat de kerstcollectie van Rimmel uit nog enkele leuke producten, speciaal om je ogen nog meer glamour te geven.
Zo is er het Glam'Eyes Quad Eyeshadow in Beauty Spells, vier mooie kleuren oogschaduw voor de perfecte look.

Zo is er een zwarte kleur met zilveren shimmers, die gecombineerd kan worden met de lichtere tinten zilver, paars en bruin. Mooie kleuren, maar het is mijn minst favoriete product van de collectie.

Het oogschaduwpalette kan gecombineerd worden met de nieuwe Scandaleyes Waterproof Kohl Liners, in Black Sparkle & Silver, die ik wel superleuk vind!
De zwarte kleur, met lichte zilveren shimmer is perfect om je zwarte oogpotlood er een beetje feestelijker te laten uitzien. De zilveren kleur is dan weer perfect om aan de binnenkant van je ogen aan te brengen, voor een wakkere look, of boven het zwarte lijntje, nog een zilveren lijntje aan te brengen.

Niet van de kerstcollectie, maar Rimmel heeft ook een vernieuwde Blush, perfect om je make-up look af te werken. De Lasting Finish Soft Colour Blush, één van Rimmel's favoriete producten, werd in een nieuw jasje gestoken.
De blush, verkrijgbaar in vier kleuren Mauve Cool, Pink Rose, Coral & Tuscany, zorgt voor een natuurlijke, frisse en stralende look, zonder er dof of 'cakey' uit te zien!

Ik toon jullie hier het kleurtje Coral, een koraalkleurtje die je een mooie, warme tint geeft. Brengt heel makkelijk aan, best niet teveel in één keer aanbrengen, beter wat opbouwen dan dat je teveel blush ineens ophebt. Hij geeft best een mooi resultaat!

Wat vinden jullie van de Rimmel producten? Wat is je favoriet? En voor welke look en nagellak gaan jullie voor kerst?
Ik wens jullie alvast fijne en gezellige kerstdagen!
Liefs, Petra x