Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beautylicious 'The Christmas Edition' by Beauty-Queen

Vrijdagavond werd ik helemaal ondergedompeld in de heerlijke kerstsfeer bij Beauty-Queen in Gent.
Ze hielden er hun tweede Beautylicious event, maar dan 'The Christmas Edition', zo kon je gaan ontdekken wat de winkel allemaal nieuw binnen heeft, speciaal voor de kerstdagen, en kon je natuurlijk een beetje aan late-night-shopping doen, wat ik ook deed samen met twee vriendinnen!Je kon er genieten van een manicure, je laten opmaken met de mooie make-up van Pixi en tussendoor enkele lekkere christmas-cupcakes & -cookies verorberen!!
Ik trok niet zo heel veel foto's van de producten in de winkel, sorry, maar je vind er oa. OPI, Essie, China Glaze, Ciaté, Deborah Lippmann, TheBalm, and many many more!!
Hoe schattig zijn deze kerstsetjes van China Glaze!!

En hoe mooi is de leuke roze kerstdecoratie overal in de winkel #want

Zo lekkere en mooie kerst-cupcakes!

Ik ging er voor een manicure, en koos een kleurtje van de OPI Germany collectie, nl. German-icure by OPI. Heel mooi kleurtje vind ik, perfect voor het najaar!

Ik ging niet met lege handen naar huis, maar kocht niet echt veel hoor! Ik zag supermooie lakjes, maar ik moet me tegenwoordig echt wat inhouden wat nagellak betreft ;)
Ik ging voor kerst-goodies, en kocht de leuke gingerbread man soap, ruikt heerlijk I must say en ook een mini badbal, met een soort melk voor in bad, ook met de leuke gingerbread mannetjes erop, hihi!
Ik kreeg ook nog een cadeautje mee naar huis, een mini OPI Top Coat!

Bedankt voor de gezellige avond Beauty-Queen!
Zeker een must-visit-shop als je in Gent bent, of neem een kijkje op de website/webshop!
Wat vinden jullie van de foto's en leuke spulletjes daar?
Petra x

Ps: voor wie interesse heeft, de heerlijke cupcakes kwamen van Babycakes & Rabbits, en de schattige koekjes kwamen van A Touch Of Camille.