Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nivea Lip Butters

De temperaturen zijn alles behalve winters momenteel (niet dat ik klaag hoor), dus misschien hebben de meeste nog niet echt heel erg veel last van droge, gesprongen lippen! Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je ze niet kan verzorgen, want dat doe ik het hele jaar door!
En vanaf nu kan je dat ook doen met de nieuwe lipverzorgingsproducten van Nivea, drie schattige ronde doosjes, met heerlijke Lip Butters.Deze lipbalsem beschermt, hydrateert en verzorgt de lippen. Je lippen voelen zacht aan, glanzen subtiel en dankzij galamboter en zoete amandelolie zijn ze ook perfect verzorgt.
Daarnaast werd de vernieuwende formule van de Nivea Lip Butters verrijkt met Hydra IQ (stimuleert de aanmaak van aquaporines om de lippen op die manier diepgaans te hydrateren) en houdt ze de vochtbalans van de lippen de hele dag op peil.

Sommigen onder jullie vinden een lipbalsem in een potje niet zo heel handig of hygiënisch, maar als je de balsem met de vingers aanbrengt, kan je het product in je lippen masseren, zodat de actieve stoffen goed indringen.

I love them, en niet alleen omdat ze mijn lippen goed verzorgen, maar ze ruiken heerlijk!
Je hebt keuze uit drie verschillende Lip Butters: Original, Raspberry Rosé of Vanille & Macadamia.
Voor wie het niet zo voor geurtjes en dergelijke heeft, is de Original perfect, hij heeft bijna geen geur, al ruik ik toch een lichte zoete geur!
De Vanille & Macadamia ruikt heerlijk naar koekjes en cake, yum!
De Framboos heeft naast de heerlijke geur van lekkere zoete fruitige snoepjes, ook een subtiel roze kleurtje. Heel subtiel inderdaad, maar perfect voor wie zijn lippen heel droog zijn en het dan ook niet aangeraden is om lipstick te dragen!

Ik ben fan, ze zien er leuk uit in hun tinnen doosjes, ze voelen zacht aan op mijn lippen, zeker geen dikke substantie zoals gedacht van een butter, en ik hou van de geurtjes! Denk daarbij dat ze maar €3.99/st. kosten voor 19ml (doe je al een hele poos mee), dus voor mij de perfecte lipbalsems!

Wat denken jullie van deze Lip Butters van Nivea?

Nivea Lip Butter - €3.99/st.