Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random Pics: the last of 2012!

Als laatste blogpostje voor het jaar 2012 sluit ik graag af met een laatste Random Pics-postje! Ik vind die altijd zo leuk en de foto's zijn ook nog helemaal in kerst/feeststemming, dus perfect voor het einde van het jaar!
Ik wens jullie alvast een fijn oudejaar en een fantastisch 2013! Tot volgend jaar!! 
Mijn favoriete wintergeur fo sho... GingerbreadTv-avondjes met de bf zijn vaak heel gezellig, thee en kerstboomkoekjes <3

Ik was al eventjes op zoek naar een 'bloemetjes-broek', vond dat altijd mooi bij iemand anders, nooit echt bij mezelf! Nu heb ik er toch eentje gevonden, al was ik niet volledig op mijn gemak de eerste avond hij mee op pad mocht! You like? 

Dessertjes!! Altijd het beste deel van verjaardagsfeestjes!!

En om van verjaardagsdessertjes nog maar te spreken, dit was de taart van mijn jarig nichtje, love it!

My style of christmas-cards ;)

Butterscotch crunch cookies... the best!!
  
Christmas-presents in the make... Candy, always good!

Blue/purple and sparkly... Love my new Swatch watch!

Mr Kipling Mince Pies, perfect for christmas-times!

Dior-cadeautjes maken mijn badkamer fancy ^^

En deze Yankee Candle waxmelt (die ik kreeg van de lieve Hanne)
 in de geur Welcome Christmas laat het huis heerlijk ruiken!

My new sweater: warm & minty

Perfecte periode om deze te gebruiken, Christmas Cookie van Philosophy, ruikt heerlijk!

Ik ging voor deze Sugar Plums van China Glaze voor kerstavond, paste perfect bij mijn armbandje!

En op kerstdag mochten deze uit de verpakking, love Philosophy, of was dat nog niet duidelijk :p

Op kerstdag gingen wij gezellig naar de Efteling! Het was er heel mooi, vooral tegen 's avonds. 
Naast de superleuke sprekende boom, vond ik het huisje van Hans en Grietje in het donker heel erg leuk, en voor we naar huis gingen konden we kijken naar een mooie water/licht show, ter ere van hun 60-jarig bestaan!

Toen ik uiteindelijk 's avonds thuis kwam, was het tijd om mijn Secret Twitter Santa pakje open te doen, dit zat erin, heerlijke spulletjes van L'Occitane. Lees hier het verslagje op de STS-blog, en hier wat ik kocht voor mijn elfje! Nogmaals bedankt Caroline voor het pakje!

Tweede kerstdag sloten we af met Home Alone op tv, en een lekker etentje met kerstboomfrietjes!

Cute cards, en lovely presents!

Nog meer leuke kerstcadeautjes, bakspulletjes en Disney-koekjes, the best!

Gingerbread koekjes versieren, superleuk (en lekker :p)

Ik sluit af met deze mooie tekening van my litte guy, en een cadeautje! Hij zag dit mooie hartjes-lipglossje liggen in de winkel, hij wou het graag voor mij kopen en zei 'ik zie u graag mama' #smelt

Petra x