Mogelijk gemaakt door Blogger.

Sprinkles on a donut with Astrid & OPI

Jullie hebben waarschijnlijk de nagellak collectie Astrid in Wonderland by OPI al gespot. De collectie van Astrid Bryan in samenwerking met nagellakmerk OPI is exclusief verkrijgbaar in België, je vindt ze bij Planet Parfum en bevat vier leuke kleurtjes, helemaal in Astrid's amazing style!
Zo heb je zwart (My Pimped Out Wonderland), fushia (Amazing California Love), een nude tint (Go Nutty for Donutty) en zilverblauw (Chillin' by the Pool).


Ik ging dit weekend voor Go Nutty for Donutty. Een mooie nude-bruine kleur.
Past ook perfect voor een donut, want de kleur deed me heel hard aan chocolade denken!

Bij donuts dacht ik direct ook aan sprinkles, dus ging ik voor een accent-nagel om er een beetje kleur in te brengen, met sprinkles!
Ik gebruikte roze, paars en groen van NYC, en geel van Rimmel.

Ik heb niet heel erg veel OPI lakjes, geen idee waarom eigenlijk want ze lakken heel erg goed. Ze lakken mooi en egaal, en ze drogen snel. Eén laagje was bij deze kleur eigenlijk al voldoende om goed te dekken, al heb ik er uiteindelijk toch twee opgedaan, zo houdt het toch ietsje langer.

Hopelijk vinden jullie het leuk! Wat is jullie favoriete kleur van de Astrid Collectie van OPI?

Astrid in Wonderland by OPI, exclusief verkrijgbaar bij Planet Parfum voor €13.95