Mogelijk gemaakt door Blogger.

Babor Metallic Glam Collection

Vandaag stel ik jullie de winter make-upcollectie van Babor voor. Ze hebben altijd hele mooie collecties! Hoe verkocht ik enkele maanden terug nog was van hun zomercollectie, ben ik nu helemaal into deze lijn, Metallic Glam.
Ze kozen voor deze collectie voor koele kleuren, perfect voor de winter, waarbij je makkelijk twee totaal verschillende looks kan creeëren met enkele producten. Zo hebben ze de look Metallic Blue Night, met intense ogen in een ijzige, nachtblauwe tint en zachtroze lippen, en daarnaast de Femme Fatale look, met extreem verleidelijke lippen en subtiel opgemaakte ogen.

De collectie bestaat uit een oogschaduw palette, donkerblauwe mascara, roze lipstick, rode lipgloss en lipliner, en twee nagellakkleurtjes in Dramatic Red en Elegant Mud.

Ik testte mijn twee favorieten uit de collectie, het oogschaduw palette en de zachtroze lippenstift:


♦ Metallic Eye Shadow Collection

Het oogschaduw palette bevat vier mooie kleurtjes. Ik gebruik het echt alle dagen, in combinatie met zwart (en ik krijg er ook regelmatig complimentjes over).
De trendkleur is het nachtblauw, dat samen gecombineerd wordt met metallic beige, taupe en antraciet.
Ik vind het hele mooie kleuren, ze zijn goed gepigmenteerd en ze blijven ook superlang mooi op je ogen. Het blauw gebruik ik persoonlijk iets minder, tenzij een heel klein beetje in combinatie met de rest voor een avondlook, maar de andere kleuren gebruik ik alle dagen.
kunstlicht/daglicht


Ik breng de beige kleur aan op het bewegend ooglid en blend een beetje uit naar boven. Ik gebruik dan boven- en onderaan een zwart oogpotlood, waar ik ook even overga met zwarte oogschaduw om hem  goed te setten. Daarna ga ik erover met de antraciet-grijze kleur. Ik blend het allemaal een beetje uit, zodat de kleur ook in de buitenste hoek van het ooglid zichtbaar is.
Ik ga er nog eventjes met de lichte kleur over, en daarna met de taupe-tint in de crease.

♦ Ultra Performance Lip Colour Ice Rose

Ik kies altijd voor iets wat donkere ogen, dus voor mijn lippen ga ik dan voor een lichte kleur, nude of roze.
Deze lipstick in Ice Rose is dan ook perfect. Eerst en vooral, hoe mooi ziet de verpakking eruit van deze Babor producten!
De kleur is een subtiel roze kleur, met een glanzende, frosty finish. Hij bevat kleine shimmers, ze zijn helemaal niet opvallend, maar net genoeg aanwezig!
De lipstick voelt ook zacht aan op je lippen en blijft er lang mooi uitzien!

Ik ben tegenwoordig echt een fan van de babor make-upproducten, de verpakking ziet er altijd zo mooi en chique uit en de producten en kleuren zijn zo mooi en echt heel goed!

Wat vinden jullie van de collectie? Wat is je favoriet?


Ps: Het is eindelijk december, dus ik ben gestart met de Babor adventskalender, ik hou jullie op de hoogte!