Mogelijk gemaakt door Blogger.

Déco Diamond by Pupa

Voor make-upmerk Pupa mag het deze feestdagen schitteren en blinken als een diamant!
Hun feestcollectie Déco is geïnspireerd op een diva uit de jaren '20 films, met elegante en heldere kleuren die verrijkt worden met kostbare tinten en een 'metallic' afwerking, voor een verfijnd en vrouwelijk effect.
Daarvoor gebruiken ze hun Diamond producten, zowel voor de ogen, lippen en nagels.

Ik ging de collectie eerder al eens van dichtbij gaan bekijken, en ik moet zeggen het zijn best mooie producten.
Zo hebben ze de Déco Diamond oogschaduw, in vier verschillende metallic tinten, met een helder en multireflecterend effect. Het is een formule die crème, gel en poeder mixt in één product!.
Ook voor de ogen hebben ze de Diamond Eyeliner, met glitter, in vier verschillende tinten (goud, zilver, koper en emerald).
Bij de Diamond lipstick kiezen dan dan meer voor glans dan voor glitters, maar voor de nagels mag het dan weer schitteren.
Om je feestlook af te werken hebben ze ook een Diamond All Over, een illuminating All-Over Gel, met weerkaatsende pareltjes om je gezicht en lichaam subtiel te laten stralen, beschikbaar in zilver en goud.

Ik testte een Diamond Lipstick uit, in Nude Déco, my favorite lipcolor, en een nagellakje in Emerald Déco.
Kijk eens eventjes mee:

♦ De Diamond Lipstick (€13.75) is als een groot uitschuifbaar lippotlood, het is een 3-in-1 product dat de voordelen van een lipbalsem combineert met de glans van een lipgloss en het effect van een klassieke lippenstift.
Hij legt dus een fijn kleurlaagje op de lippen én hydrateert tegelijkertijd.
Komt in twee tinten, Nude Déco, een natuurlijk kleurtje, & Red Déco, een donkerrode kleur.

Ik vind de Nude Déco een hele mooie tint, ik draag ook graag nude tinten op mijn lippen. Ik kan hem niet echt vergelijken met een lipgloss, maar hij heeft een lichte dekking als een lipstick en hij voelt ook heel aangenaam en zacht aan op de lippen.

♦ De Lasting Color Glossy Nail Polish heb ik in de kleur Emerald Déco. Een heel mooi glitterlakje met een groene schijn.
De nagellak bevat pareldeeltjes die veelvuldig weerkaatsen in het licht. Je nagels zien eruit als een kostbare edelsteen!

De nagellak brengt makkelijk aan, ik deed er twee laagjes op, wat wel nodig was om een goede dekking en het gewenste effect te hebben. Het drogen ging ook snel, en de nagellak bleef best lang houden, buiten een beetje tipwear na enkele dagen.
Juist het eraf halen ging niet echt vlot, wat gekend is voor glitterlakjes, al viel het bij deze redelijk goed mee!
Voor de prijs van €6.30 heb ik er een nieuw favoriet nagellak-merk bij!

Wat denken jullie van de producten? Mag het voor jullie ook schitteren en blinken voor de feestdagen?