Mogelijk gemaakt door Blogger.

Meet my new bird

Kleine, schattige juweeltjes, ik word er zo vrolijk van!
Toen dit klein vogeltje mijn richting kwam uitgevlogen, was ik dan ook heel tevreden! Hij kwam uit het nest Yora Jewels, waar ze nog meer leuke juwelen hebben!Het is een leuke ketting met een zilveren vogeltje als medaillon. Aan het slotje hangt ook een zwart kraaltje als extra afwerking, en die wordt daar geplaatst zodat het slotje niet opvalt met opgestoken haar, handig, wist ik helemaal niet!
Hij werd ook supersnel geleverd, en kwam thuis in een mooi doosje met strik, een echt cadeautje!

Yora Jewels is een webshop waar ze handgemaakte juweeltjes verkopen uit mooie en duurzame materialen, dus elk stuk is toch een beetje uniek.
Ze hebben er mooie kettingen, oorbellen, armbanden en ringen. Je ziet er vaak kraaltjes en ook handgemaakte roosjes terugkomen, heel erg mooi vind ik! Daarnaast hebben ze ook juwelenrekjes.
Ik zet eventjes mijn favorieten op een rijtje:
Er is nog een bird necklace in de shop, hoe schattig is deze?


Wat ook leuk is, je kan er zelf workshops gaan volgen, om zelf aan de slag te gaan en zo je eigen favoriete juweeltje helemaal zelf maken, leuk toch! Of ook gewoon een juwelenavond bij je thuis organiseren!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe ketting, en de andere spulletjes uit de shop? Zelf al een favoriet?