Mogelijk gemaakt door Blogger.

Tinkerbell: 'Secret of the Wings' and some PixiGlow make-up!

Hoera, er komt een nieuwe Disneyfilm aan!! Dat maakt niet alleen kindjes heel blij, maar ik kan ook nog erg genieten van de mooie films en verhalen van Disney.
Deze maal is het Tinkerbell die zich in een nieuw avontuur stort in Het Geheim van de Vleugels.
En ik vertel jullie vandaag niet enkel een beetje meer over deze film, maar wist je ook dat ze bij Pixi echte Tinkerbell make-up hebben?In de film neemt Disney je mee naar een geweldige nieuwe wereld. Voor de elfjes van de Twinkelvallei is het mysterieuze Winter Woud verboden terrein. Maar wanneer een geheimzinnige aantrekkingskracht TinkerBell ertoe brengt de grens met deze onbekende wereld over te gaan, ontdekt ze een geheim dat haar leven voorgoed zal veranderen. Ze komt oog in oog te staan met het winterelfje Sneeuwkristal, het enige elfje dat kan helpen het geheim van de vleugels te ontrafelen.
De Twinkelvallei zal nooit meer hetzelfde zijn!

Ik heb de film deze week bekeken, twee keer al eigenlijk, oops, maar hij is echt heel mooi! Ik ga natuurlijk nog niets verklappen, maar het is een heel mooi verhaal!
Hij is vanaf 12 december 2012 verkrijgbaar op DVD en Blu Ray, dus rep je naar de winkel als je er eentje wilt bemachtigen!

Naast de film, bestaat er ook een Tinkerbell make-up collectie, Pixiglow, van het merk Pixi (Ik vertelde er gisteren over, dat ze het merk verkopen bij Beauty-Queen in Gent).
Ze hebben er hele leuke producten, allemaal in een mooie groene 'Tinker'-kleur, vol zachte tinten en rozige kleurtjes, voor een natuurlijke, tijdloze, glowing look!

Hoe mooi is het PixiGlow Fairy Face Palette, de afbeelding op het doosje is zo mooi, een tekening van Tinkerbell zelf, met haar mooie vleugels, tussen allemaal bloemen!

Binnenin het palette vind je alles in één wat je nodig hebt om je make-up mooi te maken. Vijf oogschaduwkleurtjes in neutrale tinten beige, roze en bruin, allemaal met een lichte shimmer, en een duo applicator.
Vijf lip creams, van licht- naar donkerroze. Heel mooie kleurtjes, en ook makkelijk aan te brengen met de handige duo lip applicator.
Binnenin vind je een hele mooie blush, bestaande uit drie kleurtjes, die je apart of samen kan gebruik, die een hele mooie glow geven! Er zit ook een leuke blush brush bij.
Boven dit alles vind je een hele mooie spiegel, met mooie afbeelding!

Wat vinden jullie van de mooie make-up? En wat denken jullie van de film?

Disney's Tinkerbell Secret of the Wings, vanaf 12 december verkrijgbaar op DVD en Blu Ray.
PixiGlow Fairy Facy palette, en de andere PixiGlow make-up producten, zijn verkrijgbaar op pixibeauty.co.uk.