Mogelijk gemaakt door Blogger.

Christmas-Wishlist & Last-Minute cadeau-ideetjes

Shame on me, het is bijna kerst en ik heb helemaal nog geen kerst-wishlist online gezet.
Maar toch, ik zet enkele van mijn favoriete dingen op een rijtje, voor het geval Santa nog wat tijd over heeft om voor mij iets te gaan halen:♦ Op de eerste foto zie je Ingo Onsea van Essentiel, met mijn favoriete trui van het merk, die wil ik zo graag!!
Philosophy, één van mijn favoriete beautymerken! Ik hou van hun skincare-producten, hun leuke bad- en douchespullen en natuurlijk ook hun setjes!
Ik kocht onlangs een aantal kerstsetjes en producten, maar deze Winter Escape is ook in België verkrijgbaar bij Ici Paris XL, dus deze mag ook zeker op mijn lijstje ;)
The Microdelivery Exfoliating Wash van Philosophy gebruik ik nu elke dag dankzij een sample, and I love it (ik vertel jullie er zeker nog meer over), maar de fullsize fles mag hier zeker in het beautykastje verschijnen!
Guerlain Météorites Perles Du Dragon, ik ben al lang gek op deze gekleurde pareltjes van Guerlain. Deze zijn van de kerstcollectie, maar het mag ook een andere doosje zijn ;).
♦ De Holiday-collectie van MAC, heeft vooral door de verpakking een hoog 'hebben' gehalte bij mij!
♦ En als laatste het boek Cupcakes and Cashmere, van de de bekende Amerikaanse blogster Emily Shuman.

Door mijn wishlist doen jullie misschien nog enkele leuke tips op voor als jullie zelf ook nog moet gaan shoppen voor eindejaarscadeautjes! Jullie kunnen hier op mijn blog eens rondkijken voor leuke ideetjes op te doen, maar als cadeau's zijn geschenksetjes ook altijd superleuk. Ik zet er nog enkele van mijn favorieten op een rijtje:

L'Occitane, een roze kleur en een heerlijke geur, allemaal in één pakketje! Met deze Fleurs Merveilleuses producten in een setje kan je dus zeker niet misdoen, al hebben ze nog leuke pakketjes daar!
♦ Je favoriete parfum vind je tijdens de feestdagen wel altijd in een leuk geschenkpakketje met bodylotion of een ander geschenkje erbij. Ik kreeg zelf dit leuke setje van Betty Barclay Style by Night. Hij ziet er mooi uit (is geïnspireerd op the little black dress, perfect voor de feestdagen dus) en hij ruikt echt heerlijk door enkele verrassende ingrediënten zoals gele pruim, witte perzik, jasmijn en vioolblad, gecombineerd met kasjmierhout en musk.
♦ Hoe leuk zijn deze Weleda Christmas Crackers! Een doosje bevat zes Crackers, die elke twee mini-producten van Weleda bevatten (bv. lichaamsolie, douchecrème, bodylotion, handcrème).
Clinique, nog één van mijn favoriete beautymerken dus deze mocht zeker niet ontbreken. Ze hebben leuke setjes met de feestdagen met hun skincare-producten, maar deze met hun make-up in een tasje vind ik ook superleuk!

Oh, ik kan hier nog vanalles opzetten, maar voorlopig hou ik het hierbij :)
Hebben jullie al jullie cadeau'tjes al geshopt?
Petra x