Mogelijk gemaakt door Blogger.

Shu Uemura Essence Absolue

Een olie voor in het haar, ik heb er hier nogal mijn liefde over opgeschreven. De Mythic Oil van 'Oréal staat nog altijd bovenaan mijn favorietenlijstje, al heeft hij tegenwoordig een waardige tegenstander, de Shu Uemura Essence Absolue, niet alleen met zijn Protective Oil, maar ook de nieuwe Oil-In Cream is een hit!


Ik testte een miniatuur flesje uit van de Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Protective Oil, een haarolie speciaal voor droog haar, wat zorgt voor intense voeding en langdurige glans. 
Het flesje zat in de tweede Deauty beautybox (dat is een maandelijke box vol beautyspulletjes waar je slechts €15 voor betaald, je weet op voorhand niet wat er zal inzitten, maar ze werken samen met echte topmerken, en je krijgt voor je geld 4 tot 6 beautyproducten, zowel fullsize- als miniatuur producten! Meer info vind je deauty.be.).

De formule van dit product bevat camelia-olie, die de geisha's gebruiken om hun haar zacht en glanzend te maken.
Je kan de olie gebruiken als leave-in, één of twee druppeltjes aanbrengen op je handdoekdroge haar (niet op de wortels), maar ook als pré-shampoo voor een intense voeding (mag je er ook iets meer van gebruiken).

Mijn haar is heerlijk zacht, helemaal niet vettig (wordt wel eens gedacht van een haarolie) en het ruikt heerlijk, een zachte bloemengeur.

De Shue Uemura haarolie werd zo een succesproduct, dat ze nu een nieuw product op de markt hebben, de Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Oil-In Cream.
Deze rijke voedende olie-in-crème is ook verrijkt met de camelia-olie, en speciaal voor weerbarstig of heel droog haar.

Het zorgt voor een diepe voeding en langdurig resultaat met een stralende en soepele glans.
Het is een dagelijkse crème zonder uitspoelen, die je aanbrengt op handdoekdroog haar. Houdt je haar in model, heeft een anti-kroeswerking en is ook perfect om krullen te definiëren.
Tip: Je kan de crème ook met de olie combineren, die je als afwerking gebruikt voor extra glans en soepelheid.

Ik ben echt fan van de nieuwe oil-in cream, hij ruikt even lekker als de olie, maar de geur is veel sterker aanwezig, zo blijft de geur veel langer hangen in mijn haar. (Zo was ik mijn haar aan het drogen in de keuken, en mijn vriend zei vanuit de living, zo lekker ruiken dat je haar doet!).
Je knijpt een beetje uit de tube, wrijf het open tussen je handen en breng het dan aan op je haarpunten. Het is trouwens niet alleen een heel mooie tube, check the black and gold, maar ook een heel handige, je kan er heel makkelijk de laatste restjes uitknijpen. 

Wat denken jullie van deze producten? Hebben jullie een favoriet haarverzorgingsproduct?

Shu Uemura Essence Absolue
Originele Olie - 150ml - €50
Olie-In-Crème - 150ml - €42
Verkrijgbaar bij je Shu Uemura kapper of bij Shu Uemura Antwerpen