Mogelijk gemaakt door Blogger.

Elegant Touch Glitter Nails

Glitternagels, je kan er niet naast kijken! Zeker voor de feestdagen zijn ze perfect, maar oh wat zijn ze een hel om er terug af te halen. But not anymore!!
Met de nieuwste limited edition Glitter Nails van Elegant Touch, kan je een hele avond gaan glitteren, zonder je nagels te lakken.Deze Glitter Nails zijn eigenlijk valse nagels, die je op je nagels aanbrengt! Maar geen paniek, ze beschadigen je nagels niet en er is ook geen gedoe met lijm. Het zijn press-on nagels, die komen met glue tabs, tweezijdige plakkertjes die je makkelijk kan aanbrengen op je nagels en er nadien de glitternagels kan overzetten.

Om ze te verwijderen gebruik je best eerst nagelriemolie (of nagellakremover) op je nagelriemen voor de nagels eraf te halen. Daarna zachtjes de nagel vanaf de zijkant van de nagelriem loshalen.
De plakrestjes die eventueel nog aan je eigen nagels hangen, kan je makkelijk verwijderen met nagellakremover.

In het doosje vind je 24 nageltjes in 10 verschillende maten, zodat je de juiste voor jou nagels kan uitkiezen.  Ze zijn ook verkrijgbaar voor extra korte, korte, medium, lange of extra lange nagels.

Ik deed ze gisteren op mijn nagels in de kleur Graphite (ze zijn ook verkrijgbaar in een mooi roze). Aangezien het doosje zegt dat ze tot 7 dagen meegaan, hoop ik dat ze het volhouden tot oudejaar/nieuwjaar.
Als er een paar sneuvelen, ik heb er nog wat reserve!
Ik vind ze supermooi, al is er na één dag al eentje losgekomen waar het plakkertje een beetje slecht geplakt werd, maar inderdaad, het plaksel is makkelijk te verwijderen met nagellakremover.

Wat vinden jullie van het resultaat? Vinden jullie dit een goed alternatief voor glitternagels of gaan jullie liever voor the real deal?
Petra x

Glitter Nails van Elegant Touch zijn verkrijgbaar bij Di
In Graphite of Pink - €10.45/st.