Mogelijk gemaakt door Blogger.

Caudalie X-Mas Box Divine Oil

Wat moet je dit jaar weeral kopen als geschenkjes voor onder de kerstboom? Altijd moeilijk als de persoon waarvoor je iets zoekt geen wishlist (of toch geen betaalbare wishlist) heeft!
Beautyproducten doen het altijd goed, en speciaal voor de feestdagen komen heel wat merken met leuke geschenkpakketjes!
Zo heeft Caudalie speciaal voor de feestdagen drie exclusieve koffertjes, ook met deze Huile Divine!Ze hebben ook twee geschenkpakketjes met hun Eau Fraîche (Fleurs de Vigne & Thé des Vignes), en een bijhorende douchegel, die van 100% plantaardige oorsprong is.

Het derde koffertje is er één met de goddelijke olie. Je vindt erin een heerlijke droge olie, Huile Divine, speciaal voor lichaam, gezicht en haar. Hij combineert vier kostbare, natuurlijke plantaardige oliën om de huid te hydrateren en een perfect gevoel te geven.

Hij ruikt heel lekker, en ik vind het zo fijn dat je hem voor verschillende doeleinden kan gebruiken.
Ook de fles ziet er heel mooi uit! Het is precies vloeibaar goud in een glazen fles, met achteraan een afdruk van een druiventros!

In het koffertje vind je ook een geurkaars met dezelfde heerlijke geur en de Peeling Crushed Cabernet, in reismodel, een heerlijke scrub met fijn gemalen druivenpitten, exfoliërende bruine suiker en verzachtende honing, zalig voor de huid!

Het perfecte geschenkje vind ik zelf! Wat denken jullie van deze Caudalie producten?

Je vindt deze koffertjes oa. bij de apotheek, en sinds 1 november ook op caudalie.com, voor de prijs van €22.80 (Eau Fraîche) - €24 (Huile Divine)