Mogelijk gemaakt door Blogger.

Gent-tour met Beautygoddess

Ik vind het altijd leuk om andere bloggers te ontmoeten, bij te praten over wat we leuk vinden, enz.
Ik heb al een aantal toffe mensen leren kennen via het bloggen, die ik ook echt vriendinnen kan noemen. Sommigen wonen dichtbij, anderen dan weer kilometers veraf. Maar dat maakt soms echt geen verschil.

Vorige week ontmoette ik zo eindelijk de lieve Deb van Beautygoddess. Zij kwam helemaal vanuit Nederland 200km gereden om samen Gent te gaan verkennen en wat bij te praten.
Het was heel gezellig en vertrouwd, altijd leuk!

Ik ben zelf van Oost-Vlaanderen, dus Gent is me zeker niet vreemd. We hadden niet zoveel tijd dus ik wou Deb graag enkele leuke beauty-hotspots van Gent laten zien.
Zo gingen we langs Lush, waar we uitgebreid alles konden besnuffelen, deelden onze favorieten en konden ook gezellig babbelen met het personeel, ze zijn er echt vriendelijk!
Hoe mooi zijn deze glitter Bubble Bars (Sunny Side) van Lush?

Na een korte tussenstop in Starbucks (koffie, chocomelk and some chitchat) stopten we ook eens bij Beauty-queen. Zo hebben er zoveel leuke beauty spulletjes, dat je er zeker eens moet komen als je Gent bezoekt!

Daarna gingen we gezellig lunchen in Pain Quotidien, heel leuk en lekker daar! En dan gingen we langs Kiehl's. Ze hebben er zoveel heerlijke spullen, en ze zijn er ook heel vriendelijk en behulpzaam. 

We wandelden nog eens langs de kerstmarkt dan was het alweer bijna tijd om afscheid te nemen! Het was zo gezellig!
Ik nam ook een paar spulletjes, niet veel, mee naar huis:
De Kiehl's Magic Elixer stond al eventjes op mijn lijstje, nu dus in mijn badkamer kast (ik vertel er jullie later zeker meer over), en ik kreeg er een Midnight Recovery Eye sample bij!
Een een kerst-pudding badballetje vanuit Beauty-Queen, die Deb uiteindelijk voor mij kocht!

Jaja, je ziet het goed! Twee cupcake-lipbalm-setjes, een nieuwjaarscadeautje voor één van jullie!
Kom morgenavond dus zeker nog eens een kijkje nemen op de blog ;)

En ik kreeg ook enkele leuke spulletjes van Deb, she knows me so well, I love them!
Het cupcake-hangertje hangt al in de kerstboom, samen met mijn 
andere cupcakes en mijn crazy Goodwill kikker.

Zo, hopelijk vonden jullie het leuk om lezen, en houden jullie er misschien tips aan over als je zelf ooit eens Gent bezoekt!
Aan Deb, bedankt voor de leuke dag, moeten we snel eens overdoen! Bekijk zeker ook eens haar leuke blog beautygoddess.nl.
Petra x