Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel Chance Eau Tendre Hair Mist & Deodorant

Ik liet jullie hier al kennismaken met de 150ml flacons van de drie geuren van de Chanel Chance parfums, en vertelde jullie toen ook dat de Eau Tendre geur sinds kort een Hair Mist en een Deodorant in het gamma heeft! Vandaag wat meer info over de twee nieuwe producten van de Chanel Chance Eau Tendre:

Het parfum van de Eeau Tendre is een verrassend fruitige bloemengeur, met grapefruit en kweepeer, jasmijn absolute en witte musk. Een heerlijke geur, dus deze hair mist en deodorant zijn een leuke aanvulling voor bij het parfum!
De geur is heel fris en bloemig, en de verpakkingen zijn zo mooi, én roze (altijd een streepje voor bij mij)!!

Een parfum op je haar sprayen is niet zo goed, het droogt je haar uit door de alcohol. Ook op je kleren is parfum spuiten te vermijden, want het kan vlekken veroorzaken! Deze Hair Mist is perfect voor je haren en kledij. Je haren ruiken heerlijk, net alsof je een gewoon parfum ophebt, en van zodra je wat beweegt met je haar, ruikt je de heerlijke geur nog eens extra!

De deodorant komt in een mooie spray-flacon. Het is een lichte en zachte mist, die heel fris aanvoelt.
Bevat geen gas, dus het is net een fijne mist van parfum, speciaal voor onder de oksels, mét de fijne Eau Tendre geur.
Door zijn heerlijk frisse gevoel, gaat hij perfect zijn voor warme zomerdagen (laat ons hopen dat we die dit jaar toch wat meer hebben)!

Zijn jullie ook zo fan van de Chance geuren? En wat denken jullie van deze nieuwe producten?
Petra x

Chanel Chance Eau Tendre
Hair Mist - 35ml - €40.50
Deodorant - 100ml - €38.50