Mogelijk gemaakt door Blogger.

Happy 2020!


Het nieuwe jaar is ingezet, ik heb mijn eerste werkdag al achter de rug, maar ik wil jullie langs deze weg ook allemaal een gelukkig nieuwjaar wensen.
Mag 2020 een topjaar worden, waar je wat meer aan jezelf denkt en vooral dingen doet die je graag doet. Misschien eens wat meer nee zeggen en enkel ja zeggen tegen de dingen die je echt wilt! Wat meer genieten van het leven, met de mensen rondom je die je het liefste hebt!
Dit zijn alvast mijn goede voornemens!
Ik wens jullie heel veel plezier, liefde, vriendschap, succes, gezellige momenten en een goede gezondheid.

Hopelijk hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad! Wij hadden een hele gezellige tijd met familie, zowel op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag, met lekker eten en heel wat fijne momenten.

Mogen al jullie dromen uitkomen!! Een fantastisch 2020 gewenst!
Liefs, Petra x
Foto: Stefan Zwijsen