Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique kleurt je herfst met 8 nieuwe Chubby Sticks

De Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm van Clinique is één van mijn favoriete lipproducten, en ik ben niet de enige. Het is het beste verkochte lipproduct van het merk en daardoor is Clinique niet stil blijven zitten, want er komen maar liefst 8 nieuwe tinten uit voor deze herfst, hoera!!

De Chubby Stick is als een soort potlood die je lippen een leuk kleurtje geeft, en tegelijkertijd ook de lippen beschermt dankzij zijn zachte textuur en ultrahydraterende formule, die bestaat uit sheaboter, mangoboter en jojobaolie.
Ze zijn nu dus maar liefst verkrijgbaar in 14 verschillende, kleurrijke tinten, die je ook gewoon samen kan combineren om de kleur te creëren die je zelf wenst en bij je past!
My chubby collection :)

Ik had zelf al twee kleurtjes in mijn collectie, mijn eerste en all-time-favorite 'Woppin' Watermelon' (lees hier) en daarnaast heb ik ook 'Chunky Cherry' (lees hier).
Bij de nieuwe kleurtjes vind je twee bruintinten (Bountiful Blush & Heaping Hazelnut), twee paarse kleurtjes (Pudgy Peony & Voluptuous Violet), een rode (Two Ton Tomato) & een oranje (Oversized Orange) en twee roze kleurtjes (Curvy Candy & Mighty Mimosa).

Ik heb het nogal voor zachte en roze tinten, en ik was ook best benieuwd naar de Oversized Orange, dus ik was superblij dat ik deze drie kleurtjes in preview mocht ontvangen:
Vlnr: Oversized Orange - Mighty Mimosa - Curvy Candy

Ik ben nog steeds fan van het product zelf, mijn lippen zijn zacht en voelen verzorgt aan. Ze geven een subtiel leuk kleurtje, die je zelf kan opbouwen indien je dat wenst. Je voelt het ook helemaal niet zitten op je lippen, wat ik altijd heel aangenaam vind.

De Oversized Orange is een oranje-koraal kleurtje, met subtiele gouden shimmer, vind hem best wel leuk!
De twee roze tinten lijken best wat op elkaar, al vind ik de Mighty Mimosa iets warmer van kleur, terwijl de Curvy Candy meer een koele ondertoon heeft.
Ik vind ze alledrie subtiele kleurtjes, helemaal mijn ding, maar als ik moet kiezen is de Curvy Candy toch mijn favoriet van de drie, daarom nog een Curvy Candy crazy photobooth shot:

Wat vinden jullie van de nieuwe kleurtjes van Clinique's chubby stick? Voor welke tint zou jij gaan?

Clinique Chubby Stick, €19.45, verkrijgbaar in 14 tinten bij de parfumerie of op clinique.be