Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty bij Bol.com

Eén van de grootste onlineshops, Bol.com, vooral bekend voor boeken en dvd's (al heb je er ook huishoudelijke artikelen, babyartikelen en alles voor koken en tafelen), heeft nu eindelijk ook een groot assortiment beautyproducten beschikbaar gesteld om online aan te kopen.

Bij hun 'mooi en gezond' rubriek kan je er nu een keuze maken uit verschillende merken make-up en nagellak, maar ook parfums ontbreken niet, net als haar- en lichaamsproducten, vitamines en medische hulpmiddelen, ...

Je vind er merken zoals Essie, Rimmel, L'Oréal, Maybelline, Max Factor, Herome, Trind, Nivea, Sally Hansen, en zoveel meer, echt teveel om op te sommen.
Ook tal van parfummerken, net als bij de parfumerie! Je kan er ook geschenksets kopen, en je vind er producten van €5 tot €200, dus voor iedereen wel wat.

Ik kreeg enkele spulletjes in huis om uit te testen (er volgen zeker nog uitgebreide artikeltjes), maar ik zet ze al eventjes op een rijtje, zo heb je toch al een beetje een idee welke merken en producten ze oa verkopen, al zijn het er nog héél veel meer!
Sex and the City parfum en een miniatuur CK One (superhandige verpakking om mee te nemen)
Nivea verfrissende reinigingsmousse
Essie Help Me Grow base coat (zo benieuwd naar deze)
Nagellak en mascara van Rimmel

Ook vind je er altijd wel handige promoties! Zoals nu heb je oa.
♦ 1+1 gratis, op alle Max Factor mascara's
♦ De nieuwe herfstcollectie van Essie is al beschikbaar, en dat aan 3 voor €20 (terwijl je normaal €9.99 voor eentje betaald)
♦ 25% korting op het gehele Rimmel assortiment

Je denkt misschien, ik kan evengoed snel eens naar de winkel lopen, want ik wil mijn artikel zo snel mogelijk gebruiken, maar als je voor 22u30 besteld, heb je het de dag nadien al in huis, supersnel right?
Er is ook gratis verzending vanaf €20, en je hebt 30 dagen bedenktijd, ben je niet tevreden, mag je het gratis terugzenden!

Kenden jullie Bol.com al? En zijn jullie ook superblij dat ze nu ook zo een groot aanbod beautyspulletjes hebben?