Mogelijk gemaakt door Blogger.

New in my morning routine

Vandaag een verslagje van de laatste nieuwe producten die zijn bijgekomen in mijn ochtendroutine.
Helemaal nieuw zijn ze niet, want ik gebruik ze nu al een tijdje, en ik ben er heel tevreden over! Dus eindelijk tijd voor een verslagje!

♦ Na het reinigen van mijn gezicht, gebruik ik als eerste de Obagi ElastiDerm Eye Complete Complex Serum (what a name :p). Het is een product om de huid rondom de ogen zichtbaar te verbeteren.
Zijn formule met caffeine vermindert de verdikkingen onder de ogen, de zogenaamde wallen. Ook de huid naast en onder de ogen wordt versterkt en verstevigt.
Door zijn rollerballtechnologie kan het serum makkelijk aangebracht worden.

Ik vind het een heel aangenaam serum. De roller voelt heel fris aan, en dat blijft ook zo, wat perfect is voor het aanpakken van wallen. Wat ik ook heel aangenaam vind, is dat het heel snel droogt. Je kan zo snel een ander product erboven aanbrengen, of met je make-uproutine starten!
(meer info waar te koop, vind je hier)

♦ Ook in mijn ochtendroutine, de Immortelle Lumiére producten van L'Occitane.
Voor het eerst gebruikte ik producten van dit merk voor mijn gelaat, en ik moet zeggen, I love them!
Het zijn huidverzorgingsproducten die de huid gladder maken, de teint egaler en ook stralender maken.
In dit gamma wordt gebruik gemaakt van twee verhelderende bloemen uit het Middellands Zeegebied, nl. Immortelle (een bloem die nooit verwelkt) en Bellis Perennis (beter gekend als madeliefje).

Ik gebruik als eerste de Brightening Essence. Het is een serum die corrigeert, egaler maakt en de teint verheldert. Daarna gebruik ik de Brightening Moisture Cream, een dagcrème met een frisse gel-crème textuur dat rimpels corrigeert, en de teint verlicht en gelijkvormig maakt.

Het zijn heel aangename producten. Voelen fris aan op de huid en dringen makkelijk in. Ze hebben wel een uitgesproken bloemengeur, wat ik wel leuk vind (maar kan me voorstellen dat niet iedereen dat zo aangenaam vind). Mijn huid ziet er goed en egaal uit. Ook goed om weten dat ze rimpels en ook pigmentvlekken vervagen.
En er is een nieuwe versie uit, de Immortelle Precious Serum & Cream, dus ik weet al welke ik wil als deze op zijn!

♦ Daarna gebruik ik het liftend oogcontour serum van Olaz. Dit serum zorgt voor het verstevigen en verhelderen van je huid rond en onder de ogen. Op een bepaalde leeftijd kan je maar beter genoeg beginnen smeren om je huid jong te houden, en vooral dan rond de ogen!

♦ Als laatste in mijn routine zit momenteel de Balancing Matifying Care van Etat Pur, een verzorging die de huid matteert, de talgafscheiding normaliseert en ook oneffenheden verminderd, waardoor de huid zuiver en zacht is.

Deze gebruik ik als laatste, vlak voor mijn make-up, zo blijft die ook langer goed zitten en blijft mijn huid ook langer mat gedurende de dag.
Ik testte onlangs ook nog enkele extracten van Etat Pur, waar mijn huid niet zo goed op reageerde. Ik verving toen alles van mijn dagelijkse producten door de Etat Pur serums, wat misschien toch niet zo een goed idee was, dus ik geef ze binnenkort nog een kans in combinatie met mijn vaste routine, alvorens ik er een review over schrijf.

Ik begon nu onlangs ook met de Dark Circle Corrector van Clinique, dus daarvan krijgen jullie later ook nog mijn mening!

Wat zit er bij jullie 's morgens in de verzorgings-routine voor je gelaat?