Mogelijk gemaakt door Blogger.

Minnie Mouse madness & Disneyland

Hoeraaaa, wij zijn klaar voor twee daagjes Disneyland Parijs!!
Ik kijk er helemaal naar uit, het is alweer een jaar en een half geleden dat we er nog geweest zijn, en dit jaar is het extra speciaal, doordat het park 20 jaar bestaat!
Ze hebben daarvoor speciaal een nieuwe lichtshow 'Disney Dreams', die ik dolgraag wil gaan bekijken (ik plaats onderaan een video die ik op You Tube vond, zo hebben jullie toch ook al een idee)!


Disney is iets dat iedereen kent, het is zo tijdloos en tegelijktijd vernieuwen ze constant. Zowel hun oude films die ze opnieuw uitbrengen (zoals nu pas de film Cinderella in een Diamond Edition werd uitgebracht), maar daarnaast komen er ook telkens nieuwe films, figuren, enz. bij (de laatste Disney film was Brave, en heel binnenkort komt er een nieuwe Tinkerbell film aan).

Iedereen kent wel een Disney-verhaal, heeft een favoriete film, figuur, prinses, ...
Mijn favorieten zijn Cars (heb ik natuurlijk al enkele keren gezien #understatement), Up, Rapunzel en De Kleine Zeemeermin (zijn hier thuis ook wel favorieten, samen met Monsters, Finding Nemo en Toy Story, ook de Tijgetjes-film werd hier vroeger ook vaak bekeken). Goh, het zijn er zoveel en allemaal even mooi!
Rapunzel is mijn favoriete prinses (I love the long hair :p), maar mijn favoriete disney-figuurtje is echt wel Minnie Mouse. She's so cute!!
Deze moet ik dus eens uitproberen:

En ik denk er niet alleen zo over, want ze kwam dit jaar wel al eens in de spotlights.
Zo kwam OPI met de nagellakcollectie Vintage Minnie Mouse collectie op de markt deze zomer, en verscheen ze ook op London Fashion week, daar werden unieke 'inspired by minnie mouse' ontwerpen voorgesteld die geveild werden op ebay voor het goede doel.

Ik ben er alvast helemaal klaar voor!
Gingen jullie al eens naar Disneyland Parijs? En wat is jou favoriete Disneyfilm, figuur, ...?
Petra x

Disneyland Parijs Disney Dreams show: