Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel Coco Noir

Ik schreef er al over in mijn laatste nieuwtjes-post! De nieuwe Chanel Eau De Parfum Coco Noir.
Ik was er zo benieuwd naar, en nu weet ik eindelijk zelf hoe hij ruikt, én kan ik hem aan mijn parfumcollectie toevoegen!
Hij verdient dan ook zijn eigen blogpost, gewoon omdat hij zo mooi is én zo heerlijk en tijdloos ruikt!

Zoals ik eerder al schreef werd de geur Coco Noir bedacht door Jacques Polge, en gemaakt door Christopher Sheldrake, beide bekend als dé Chanel parfumspecialisten.
Polge liet zich daarbij inspireren door het leven van Gabrielle Chanel die helemaal weg was van de Italiaanse stad Venetië. Het parfum is indrukwekkend en mysterieus, en doet denken aan een nachtelijke reis door Venetië.

Het is een licht-oriëntaals geurtje, vrouwelijk, klassiek en elegant. Maar volgens Sheldrake geen trendgeur, maar een parfum dat een tijdperk moet vertegenwoordigen. Daardoor brengt Chanel ook niet teveel geuren uit.
Het parfum heeft de heerlijke aroma's van pompelmoesnoot en bergamot, een hart van roos, jasmijn, narcis en geraniumbladeren en bevat ook nog basisnoten van tonkabonen, patchoeli, sandel, bourbonvanille en witte muskus.

En inderdaad, ik vind het ook echt een tijdloze en elegante geur. Hij bevat zoveel aangename geuren, waardoor het parfum tegelijkertijd fris, fruitig en ook warm overkomt. Een geur die je chique doet voelen, met een lichtzoete na-geur, die ook heerlijk lang blijft hangen. 
Ook het flesje ziet er elegant uit. Een volledig zwarte flacon, met gouden accenten, I love it!!

Wat denken jullie van deze nieuwe Chanel Coco Noir?
Er komt binnenkort een artikeltje aan over mijn parfumcollectie, waarin deze zeker een mooi plaatsje krijgt!

Chanel Coco Noir - verkrijgbaar bij de parfumerie
50ml - €92 / 100ml - €132