Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nieuwtjes

Vandaag terug enkele nieuwe 'nieuwtjes' die ik graag met jullie deel! Ik koos deze maal voor de nieuwe make-upcollectie van Dior, nagellakjes van Estée Lauder en enkele parfums!
Kijk mee, geniet en vooral pak pen en papier om die wishlist aan te vullen!!

♦ Dior Golden Jungle
Dior brengt voor hun najaarscollectie een hele leuke collectie op de markt, de Dior Golden Jungle Collection.

En jungle, dat mag je dan wel letterlijk nemen, ze gaan voor mooie dierenprints en leuke safarikleurtjes!
Het sterproduct is het Golden Jungle Palette, verkrijgbaar in twee varianten Golden Khakis en Golden Browns. Het bestaat uit een oogschaduwtrio, gedrukt in luipaardprint en daarnaast een mooie nude lipstick.
Daarnaast zijn er ook twee oogschaduwpalettes met elk vijf kleuren in bruin, kaki en beige-tinten.
En ook de nagels krijgen safarikleuren en een croco-print. Het Golden Jungle Nail Art Duo bestaat uit een gouden basis met een kaki topcoat, die na het aanbrengen lijken op een krokodillenhuid. Daarnaast zijn er ook twee gewone lakjes, Amazonia (kaki) en Bengale (chocoladekleurig).
Voor de lippen krijgen de Addict lipsticks bruine en rode tinten.

♦ Chanel Coco Noir
Een nieuwe geur van Chanel, dat is altijd groot nieuws, en mag hier dus zeker niet ontbreken!
De geur Coco Noir werd bedacht door Jacques Polge, die zijn liet inspireren door het leven van Gabrielle Chanel, die in de ban was van Venetië.
Het parfum is indrukwekkend en mysterieus, heeft topnoten van pompelmoesnoot en bergamot. Een hart van roos, jasmijn, narcis en blad van geraniums, en verder nog basisnoten van tonkabonen, patchoeli, sandel, bourbonvanille en witte muskus.
Sounds perfect for me!! En ook het flesje ziet er super uit, een zwart flacon die er heel chique uitziet!
Verkrijgbaar sinds 17 augustus 2012 - €92 (50ml)

♦ Gucci Première
Een nieuwe sprankelende geur, die glamour, sensualiteit en elegantie bundelt in een uitnodigend, goudkeurig flacon. Ik heb het over het nieuwste Gucci parfum: Gucci Première.
Een bijzondere geursensatie op basis van hout- en muskusakkoorden, geïnspireerd op de Gucci Première couturecollectie. Het parfum is vrouwelijk, intregerend en net zo verleidelijk als de perfecte couturejurk, met topnoten bergamot en oranjebloesem, hartnoten witte bloesem en muskus en basisnoten leer en hout.
Ik ben al benieuwd naar deze geur!
Verkrijgbaar vanaf september 2012 - €63 tot €108

♦ Estée Lauder Beyond Black & Metal Mania
Check de nieuwe nagellakcollectie van Estée Lauder Pure Color Beyond Black & Metal Mania, geïnspireerd op 'Paris by Night'. De intrigerende tinten, verrassende texturen en finishes brengen de verleiding, schoonheid en fantasie van de nachtelijke lichtstad tot leven.
Beyond Black bestaat uit vijf rijke, diepe tinten en Metal Mania drenkt de nagels in glamourglitters die zorgen voor een metallic metallic finish.
Estéee Lauder Pure Color Nail Lacquer - €21.04

♦ Madly Kenzo
Sinds kort is de nieuwe Kenzo geur ter beschikking, Madly Kenzo.
De paarse kleur en de vlindertjes maken mij al helemaal benieuwd, ziet er zo leuk uit!
Bestaat uit topnoten van oranjebloesem en roze peperbessen, hartnoten heliotroopbloesem, wierook en bulgaarse roos en de basisnoten vanille, ceder en muskus. Een warme en unieke geur!
Verkrijgbaar sinds 23 augustus 2012 - va. €47.50

♦ Estée Lauder Pleasures Eau Fraîche
Meer Estée Lauder nieuws, nog een beetje in de zomerstemming hiermee!
Het roze flesje van dit nieuwe Estée Lauder parfum springt me al direct in het oog. Het gaat over de Pleasures Eau Fraîche, iets transparanter en subtieler dan de originele Pleasures Eau de Parfum.
Deze hernieuwe versie bestaat uit topnoten van zuivere witte lelies en vioolblaadjes. Het bloemige hart van zwarte seringen, witte pioenrozen, rode rozen en exotische karokaoundebloesems ruikt nog meer naar bloemblaadjes en dauw. De basisnoten bestaat uit sandelhout en patchouli.
Sinds augustus verkrijgbaar - 50ml - €47.58

Zou, dit was een kleine selectie van heerlijke nieuwe parfums, en enkele mooie make-upjes en nagellakjes!
Wat komt er op jullie lijstje?
Petra x